sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

Khon Khaen osa 3

joo.. eilen mentiin sitten sinne klubille. Miekin myos. Taas piti ostaa viskipullo poytaan ja meille tuotiin kokikset ja jaat. Siel oli eri esiintyjia, aika hyva show paalla. Pojat oli katelleet toisella puolella klubia olevia tyttoja jonkin aikaa, kunnes ne tuli kysyy et saako ne istuu samaan poytaan. Loppujen lopuks kavi niin etta tytot olikin paljon kiinnostuneempia miusta kuin pojista :) Mie olin ainut joka sain puhelin numeron ja e-mail osoitteen :) Piti tanssia poydallakin.. tai alunperin sellasella korkeella ulokkeella, mut se oli niin kapea etten meinannu pysya pystyssa,..sit minuu varten raivattiin yks poyta et voin tanssii siina.. :) vaikken mie niin valittany siita, mutta hauskaa silti. Lahdettiin viel baarin mennessa kiinni niitten kanssa niiden kotiin, kaytiin vaan seiskasta (24h.auki) hieman sipsei ja vetta. Niil olikin aika iso ja hieno koti! ja aivan ihana pieni Berhandilainen koira! siis pentu. Tooooosi sopo.

No mutta suunnitelmat muuttuivat. Thaikut pyysi meita asumaan heidan luokseen ja et he nayttaa meille Khon Khaenia ja voivat vieda meidat sitten Laosin rajalle.. hmm. pitaa kattoo.. tai siis et joo, mennaan kylla mielellamme paikallisille jne. ja tana aamuna tosiaan tehtiin check out ja tultiin tahan Pizza Unolle, oltiin sovittu thaikkujen kanssa et soitetaan kahden aikoja et tulee hakee meidat.. noh, yks thai tytoista ajokin just autolla tahan Pizza unolle hakee meita :) ei ehditty edes soittaa.:)

Taallahan on niin etta hotellissa respasta saa tilattua thaityttoja huoneeseen. Naa thait seurustelee kaikki ja ne olikin eilen et joo jos Hese ja Juhani vaan haluu ne jarkkaa niille tytot vaikka samantien :) noh, katotaan kayttaako pojat tata mahdollisuutta ;) mutta nyt pitaa menna pitaa seuraa thai tytolle.. palataan. ei lahdeta siis tanaan viela Khon Khaenista.

1 kommentti:

Mom kirjoitti...

no mutta missäs ne tanssikuvat on??? :)
toki mekin täälklä kylmässä pohjoisessa katsoisimme Jennin kuumaa pöytätanssia ..kih kih;)