lauantai 21. huhtikuuta 2007

kuvia lisaa...

Viela muutama kuva Sai thong -resortista.. riippukeinussa makoilua..

















ja meidan rantsusta Sai Thongilla..

Oltiin Keilaamassa Sairee beachilla torstaina.. eika todelllakaan ollut mitaan automaattista pisteenlaskua saati keilojen nosto konetta tai pallon palautus konetta.. Muutama Burmalainen hyppasi ratojen paahan istumaan jakkaralle ja nosti keilat ja palautti pallot! todella koomisen nakoista =P Burmalaiset on ihan yleinen vitsi taalla.. ne on ilman tyolupaa yleensa laittomasti maassa eli tekevat yleensa myos surkeimmat duunit... kantavat ilmapulloja sukellusveineisiin,,tarjoilevat ravintoloissa jnejne. :) niista riittaa hupia vaannettavaksi.
Oisin laittanut enemmankin kuvia tanne mutta pelkastaan naiden kolmen kuvan saaminen tanne kesti yli 20min. joten luovutin.. ehka joltain toiselta koneelta sitten lisaa.
Mie oon tylsistynyt kuoliaaksi taalla... kun kukaan ei tahdo tehda mitaan! ..pojat vaan makaavat/istuvat/lohoovat Intouchissa ja liikkuvat paivanaikana korkeintaan kampille pyorahtamaan suihkuun tai nettiin. Siinapa se. Taalla vois tehda vaikka mita ja nahda saarta jne, mutta ei ni ei. Miun pinna ei kesta sairaalloista makaamista. Noh, tana iltana on sentaan jotain tekemista: Mennaan syomaan Lotukseen, sielt saa Suomalaista ruokaa..pidetaan meidan laksiaisii, yhen Jarkon(?)a Jyrkin laksiaisii seka Mammun syttareita. Huomenna sitten vihdoin liikutaan.. Lautta lahtee vissiin joskus puol kolmen aikaan Chumpponiin ja sielta illalla bussi Bangkokiin, perilla Bangklokissa ollaan vissiin joskus aikaseen maanantai aamuna.
Eilen kavin jalkahieronnassa, kesti jonkun tunnin, oli ihan mielettoman ihana! Jalkojen kunnollisen hieronnan lisaksi se kavi lapi kadet, hartiat, niskan, paanahan, kasvot ja korvat! ihan superia. Hese lupas lahtee Bangkokissa miunka johonki hierontaan/hoitoon :) jee. odotan innolla.
jesh, nyt mie lahden makaamaan rantsuun ja vahan uimaan :) Eilen(vai olikohan se nyt toissapaivana..) oli vesi lampimampaa kuin ilma! oikeesti, jos ilma oli jotain 34 ni oli vesi kylla ainakin 36 asteista rannassa!kuumaa! :)
seuraavat kuulumiset Bangkok-citysta :)

Ei kommentteja: