tiistai 3. huhtikuuta 2007

Kuuma paiva Bangkokissa...

Menin eilen Jerea ja Hesea kentalle vastaan, niita saikin sitten odotella ihan kunnolla; Rinkat oli jaaneet Lontooseen, ei niin kiva. Alku ketutuksen jalkeen kuitenkin fiilikset taas hyvat. Mentiin kentalta KhaoSan Roadin lahelle ostamaan Joint Ticketit seuraavan paivan yobussiin Chumpponiin, 750Bahtia/nena, ei paha.

Taa hotellikin missa oltiin nyt yota on tosi kiva, ihanan rauhallisella paikalla! kaytiin eilen sit syomas korealaisessa ja otettiin parit bisset tassa hotellin baarissa. Aamulla herattiin ysin jalkeen aamupalalle ja sitten check out. Hese soitteli rinkkojen peraan kentalle, mista saikin kuulla etta vain toinen rinkoista (mika luultavasti Hesen) on koneessa, toisen tila oli Unconfirmed... Nyt sit pahkailtiin et mita tehdaan.. Jerelle pitas kayda ostaa vakuutuksen piikkiin kaikkee ja mahdollista.. Hese ja Jere jaa luultavasti tanne Bangkokiin odottelemaan toista rinkkaa ja mina, Juhani ja Late lahdetaan silla yobussilla Chumpponiin ja sielta lautalla Taolle. Ei kyl siistii toi kassien jaaminen..:( mutta minkas teet.

Bussi lahtee 19:30 muistaakseni ja matka kestaa tosiaan sen about 14h. reilu 10 tuntia bussissa ja sitten n.3 tuntia lautalla Taolle.

Muuten kaikki hyvin, Tanaan todella KUUma paiva taalla Bangkokissa :)

1 kommentti:

dolphy kirjoitti...

Jenni, kerrohan pääsiäisterveiset Heselle Dolphylta, ja käske ottamaan rauhallisemmin etenkin jyrkänteiden reunoilla ;-)

Terveiset ja hyvää reissunjatkoa vaan koko muullekin porukalla. Kyllä täälläkin tarkenee - kun laittaa kunnolla päälle. Ja muheva annos mämmiä lämmittää mukavasti mahassa.

dolphy