keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

SukellusSafarille, Mars!

Eli tanaan koittaa vihdoin se hetki kun paastaan lahtemaan kohti Similan islandseja.. Illalla kasilta sukelluskoululle valitsemaan sukelluskamat, kympiksi satamaan, yheltatoista lahtee hidas yolautta Chumpponiin, aamulla perilla siella, sielta Minibussilla toiselle puolelle rannikkoa ja sielta meidat hakee meidan iso vene jossa asutaankin sit seuraavat 4 paivaa.

Vahan vain huolestuttaa kun eilen mulle tuli kurkkukipeeksi...nukuttiin sit viimeyo ilman tuuletinta jerenka ettei saatais yhtaan vetoa, ettei vain tulisi kipeeksi... Sukeltamaan kun ei paase jos on yhtaan flunssa/nuha,,sillon roorit on sen verran tukos ettei saa paineita tasattua. Eli pidetaan nyt peukkuja ettei kukaan tule kipeeksi.

Tanaan tuli just toinen poppoo similanin safarilta pois, olivat nahneet valashain ja paljon isoja Mantoja! jihuu! en malta odottaa :) pitaa kysella viel et jos jostain saisi lainaan/vuokralle vedenalaisen kameran... kuvattiin eilen silla sukelluksilla, tuli ihan hauskoja kuvia :)

Mentiin toissapaivana varaamaan ne bungalovit ens maanantaista torstaille, tuolta satamasta seuraavalle poukamalle. Luultiin et sinne olis vieny joku kunnon tie mutta ei, loydettiin ittemme ihan viidakon keskelta kavelemasta sellasta onnetonta hiekkapolkua.. oli aika hienon nakosta. Oli vaan aika omistuista kun sielta viidakonkeskelta tuli yht'aikkia vastaan NOrsu ja mies pesemassa sita.. hih, jatkettiin sit matkaamme ja jonkin ajan kuluttua se ronsu seuras meita, tjoo aika erikoinen naky keskella pikkukinttupolkua siel viidakossa keskella ei mitaan.
Saatiin sit varattua sellaselta pienelta yksityisrannalta bungalowit, aika mageen nakosta oli siellakin, rauhallista ainakin, sinne ei sit paasekkaan tosiaan kuin taxi veneella tai sita viidakon kinttupolkua pitkin, jota mie en ainakaan aio enaa kayttaa, sen verran pelottavii aania sielt kuulu!

Mutta nyt vahan ottamaan aurinkoa rantsuun ja rakentelemaan hiekkalinnoja! =P

Ei kommentteja: