lauantai 7. huhtikuuta 2007

Moonlight

Heipashei kaikille. Eilen oli perjantai ja illalla siis Moonlight bileet. Ei paasty viel pe.paival sukeltamaan kun Late karsii hieman flunssasta ja sillon ei ole asiaa pinnanalle, joten siirrettiin kurssimme alku sunnuntaille.

Tosiaan Moonlightit oli tuolla vuorilla..aika pelottava paikka ottaa drinksua, kun kalliojyrkanteet ja tosi korkeet kiviportaat jne. Hese ja Late sitten ottikin vahan ruhjeita itteensa, muttei onneksi mitaan sen kummempaa(oisivat voineet saada paljon pahempaakin jalkea aikaseks). Itse herasin aamulla kasilta kun joku koputti bungalowin oveen ja kun avasin ni joku paikallinen ojenti miun puhelimen mulle.. hmm.. koetin sit saada sita paalle, mutta valitti etta aseta sim... ja sitahan ei sitten puhelimessa tosiaan ollutkaan. Marssin sit suoraan takas pihalle ja koetin kysella etta mist ne oli sen puhelimen loytaneet, muttei ne ymmartany yhtaan et mita yritin sanoo.. menin sit nettikahvilaan heti laittaa saunalahdelle meilii et sulkee liittyman, joten mullei nytten sitten hetkellisesti ole puhelin toiminnassa, mutta ei sil kyl taal oikeestaan mitaan teekkaan, joten ei hataa :) Pitaa nyt vaan hommaa paikallinen sim-kortti ja prepaid liittyma.. Etta semmoset MOonlightit, niissa kyl sattuu ja tapahtuu aina.

Tanaan on Juhanin vuoro pitaa mulle seuraa (pojat on jakanu mun viihdyttamis paivat keskenaan :)) ja tultiin just tanne nettikioskiin ja sit mennaan hakee mulle hiekkaamparisettia ja uimapatjaa et paasen leikkii rantsuun ;) jee.

Huomenna siis sukeltamaan, ensin pari iisia dyykkia matalalla ja sit ma. aamuna herataan klo.04:00 sukeltamaan, eli meil on pimee sukellus (kuuluu valinnaisena tohon advance kurssiin) sukelletaan otsalamput paassa niinkauan kunnes niista loppuu battery ja sit odotellaan yhes paikkaa kunnes aamu alkaa sarastaa ja aurinko nousemaan.. vedenalainen maailman pitas olla sillon parhaimmillaan. Kukaan taalla ei vaan vissiin ole aikasemmin tehny tollasta..(kayvat yleensa sukeltaa pimee sukellukset auringon laskun jalkeen) joten vahan janskaa ja minuu nyt janskaa ihan muutenkin, kun snorklatessakin pelkasin taas noita kaloja ja ihan kaikkia okoja siel vedenalla =D

semmottii.. Ollaan otettu aika rauhallisesti ja paasiassa vaan maattu rannalla, intouchsissa (meian vakkari ravintola) ja syoty ja juotu hyvin. Tanaan taas levataan ja sit sukelluspuuhiin! 12.4 alkavasta Similanin sukellus safaristakin ollaan kuultu vaan kaikkea siistia, et sitakin jo innolla odotetaan!

Nain tallaeraa, ihmiset vois laittaa miulle meiliin jvillman@yahoo.com puhelinnumeroita.. kun ei ole kuin osa numeroista tallessa puhelimen muistissa.. kiitos ja Hei ;) halit kaikille!

1 kommentti:

Mom kirjoitti...

Kivaa etta teilla on Kivaa :):)
Jenni, nyt voisit varmaan jo antaa Jerelle sen kuoren :):) ja muista kertoa Jeren reaktio!!!