tiistai 24. huhtikuuta 2007

Vedenalaisia kuvia AOWD kurssilta Koh Taolta


Eli kun olimme Laten kanssa Aowd kurssilla Taolla, yksi sukelluskurssimme valinnaisista aiheista oli vedenalainen valokuvaus. Eli perus digikamera pakattiin sellaseen paineen kestavaan ja vesitiiviiseen boxiin. Tassa muutamia kuvia...


Hurja pikkukalaparvi! hirmusesti fisua, niiden seassa huiketa uiskennella... harmi ettei sukellus saa ollut aurinkoisempi, olisi korallitkin nayttaneet paremman puolensa.




Hauskan nakoista korallia.. nailla valilla "suu" auki.. keraavat ilmeisesti planktonia sisaansa ja sitten sulkeutuvat.



Bluespotted ray.. eli rausku! naita nakyy taolla aikaajoin. Piileksivat kivien ja korallien seassa.. harvemmin nakyvat leijuskelemassa..
ja Mie :) ite piti ottaa viel itsesta kuva, kun kameraa ei saa vedenalla luovuttaa toiselle, ettei tulisi pientakaan mahdollisuutta pudottaa se..ovat kuitenkin suhteellisen kalliita vempeleita,.





Meian dive instructori Jari otti meista yhteisposeerauksen :) jee. harmi etta naytaan vain aika pienina.






Semmosia ne. Taolla ei ole mtn super ihmeellisyyksia veden alla, et siel Similanin safarilla olis mageeta ollu olla vedenalainen kameramukana, koetin omalla kertakayttoisella vedenalaisella kameralla ottaa muutamii kuvii siel mut heti kun mentiin yli 15m. syvyyteen ni se lopetti toimimisen... :) ja tahtaaminen silla oli vahan mita oli joten parempi saastaa se vain snorklaus kayttoon. Tallainen postaus tallaeraa :) Laitan viel jotain lisaa.,,

Ei kommentteja: