tiistai 24. huhtikuuta 2007

Laksiaiset, Jere kipeena ja Takaisin Bangkokissa

HEivaan hei :)
mistas sita alottaisi.. hmm.. eli Lauantaihin vissiin jaatiin viime kerralla. Lauantai iltana siis siirryttiin muutamien drinksujen ja biljardi pelien jalkeen Lotus- baarin Happy hourille, ja siita ruokailupuolelle itse ravintolaan. Pojat otti kaikki Lihapullat perunamuussilla ja mie kanaa, valkosipulikermaperunoilla ja sinihomejuustokastikkeella :) njam. oli muuten hyvaa! (suomalainen kokki...) Tuollaista lankkarimattoa ei ihan heti varmaan taas saakaan.

Lotuksesta siirryttin meian kanttikseen takaisin eli Inntouchiin ja siita Inntouchin ns."klubi"puolelle, kun siel alko bileet.. kaikkialle oli laitettu natisti kynttiloita ja lyhtyja palamaan... ja oikein huippukivaahan meil olikin:

Nain Juodaan Sambuckaa (sita se kai oli...): ensin baarimikko kaataa viinaa poydalle..




sytyttaa viinan palamaan, laittaa lasin paalle ettei savuksi muuttunut alkoholi paase karkaamaan.. drinkin tilaajalle annetaan pilli, milla juoma hengitetaan! hyiyi..







viimeista pisaraa tai savua myoten :) miulle riittaa kyl ihan olut ja perus dinksut!! =P









Inntouchin rantsubileissa nayte Samsumg Bucketin juomisesta :)
Tan jalkeen tulikin sitten vesisota leikit ja painit.. huh, oli rankkaa ja meressa myllasi useat suomalaiset :) Onneksi taalla niin lamminta ettei vilustumisesta tarvinnut huolestua. Jossain vaiheessa lahdin kylla vaihtamaan kuivaa paalle, mutta Jere tuli Hesen kanssa vastaan ja bileet olivat kuulemma jo loppuneet.
Muutamien tuntien younien jalkeen Hese tuli herattelemaan.. huoneiden luovutus oli kahteentoista mennessa. Siita sitten hoiperreltiin rinkkojemme kanssa diverssien pisteelle minne jatettiin rinkkamme paivahoitoon ja siirryimme jalleen kertaalleen Inntouchin maikoisille aamiaisille. Siita sitten taksilla satamaan mista aika epaillyttavan nakoinen pikkupurkki kohti Chumpponia, matka kesti sen 3h. Jo tassa vaiheessa Jerella alko olemaan hieman normi krapulaa huonompi vointi.. Chumpponin satamasta meidat vietiin bussilla matkatoimistoon missa oli edessa about 3 tunnin odotus etta yobussi Bangkokiin lahtisi.. Koetimme kayda vahan syomassa, Jere alkoi jo voimaan TOSI huonosti ja meni edelta matkatoimiston odotustiloihin.. eika Jeren olo missaan vaiheessa parantunut yhtaan, painvastoin, se alko nayttamaan yhta sairaalta kuin mie sillon viimesena maanantaina ennen lahtoo, kun sain sen jonkin mahataudin.. paatettiin sit jerenka just ennen bussin lahtoo ettei ole mitaan jarkee lahtee siihen, jere ois joutunu keksii keinot miten tehda tarpeita molemmista paista bussin kehnossa wc:ssa plus etta naissa lampoasteissa alko nestevajaus jo vaikuttaa sen verta paljon, et mie jarkkasin meille taksin ensin Pharmacyyn hakee laaketta..saatinki ihan antibioottikuuri (norfloxasiinii... :)), glukoosijauhetta nestevajaukseen.. ja imodiumintapasii tabletteja.. kaikki yhteensa vahan paalle euron :) kallista. Sit hotellille.. siel Jere oksenteli viel muutaman kerran kunnes olo alko vahitellen vointikohentumaan.
Seuraavana aamuna sit lahettiin Chumpponin bussiasemalle selvittelemaan millon menisi seuraavat yhteydet Bangkokiin.. ei mahduttu ekaan vaihtoehtoon, joten jouduttiin kuluttamaan tuskaiset 4h. odottaen klo 14:5 lahtevaan bussia;Chumpponissa jossa ei oikeasti ole yhtaan mitaan! Ei meinattu nettiakaan loytaa.. odotuksen jalkeen vihdoin bussiin (onneksi ilmastoitu sellainen) ja 7 h. matka alkoi. Se menikin ihan mukavasti. Heti perilla Bangkokissa, taksilla hotellillemme mista Hese oli varannu meille huoneen (siis Hese ja Juhanihan lahtivat silla yobussilla sunnuntaina Bangkokiin, koska meilla oli jo liput siihen, ei ollut pointtia kaikkien menettaa bussilippurahojaan) ja sielta suoraan Burger Kingiin syomaan! namia :)
Tanaan sitten aamulla hakemaan ensin passikuvia, sitten matkatoimistoon tayttamaan Laosin ja Kambozan viisumihakemuksia... sinne jaivat sitten rahat ja passit..jannittavaa :) viisumit pitaisi olla valmiina torstaina klo18 mennessa. Ja taman jalkeen meilla olisikin tarkoitus koettaa paasta bussilla Khon Khaeniin eli Bangkokista noin 7h. ylospain kohti pohjoista.

Tanaan oltiin paiva Siam Squaren tuntumassa parissa ostoskeskuksessa pyorimassa. Kuva Thaimaan liikenteesta.. nuo betonihommat ovat valtateita :) fiksusti rakennettu toistensa paalle...

Juhani etti koko paivan aurinkolaseja (onneks loyti myos mieleisensa) ja me muut kuljeksittiin enemman tai vahemman perassa myos pienia ostoksia tehden.. miekin ostin uudet aurinkolasit (havitin lauantain kekkeroinnissa vanhat..obs) jotkut 4euron Dior kopiot :) ja myos sigamageen kellon... myoskin 4e. huikeeta. Ei haittaa siis jos havitan tai hajoitan nekin. Tyokavereille tiedoksi: Mulla on miun supersikamagee Kello mukana taalla! Pidetaan peukkuja ettei sille kay mtn! :)
Koko paivan talsimisen jalkeen tultiin suoraan takas majapakoillemme.. Hese ja Juhani osti katukeittioista nuudeliruokaa ja Jere loysi Heinasirkkoja! tai paremminkin sellasia rukoilijasirkkoja! niin yyber isoja ne oli! ja aika hurjan nakoisia... hyi. pojille ne maistuivatkin..ite suostuin maistamaan vaan sen sirkan perapaata... sen paaa ja ne tuntosarvet ja kadet vai mitka ne nyt on ni naytti aika pelottavilta..muttei se maku tosiaan ollu mikaan paha kun ne oli grillimausteella maustettu.. :) myos toukkia oli tarjolla mut maistetaan niita sit joku toinen kerta :)
Nyt pojat on ottamassa jo lepoa hotellihuoneissaan..miekin voisin lahtea, huomenna taas jotain seikkailua Bangkokissa :) jejee. Kaikki hyvin, Kauniita unia!

Ei kommentteja: