torstai 5. huhtikuuta 2007

Koh Tao

Paastiin tiistai iltana Juhani, Late ja mina matkaamaan kohti chumponia bussilla ja sielta lautalla Koh Taolle. Hese ja Jere jaivat viela Bangkokiin selvittelemaan rinkkojen kohtaloa. Bussi lahti joskus ysin jalkeen ja perilla Chumpponissa oltiin joskus aamulla puoli viiden aikoja. Satamassa jouduttiin odottelemaan reilu puoltoista tuntia et paastiin lauttaan ja lautassa viela tunti ennenkuin se lahti. 9:30 oltiin vihdoin Taolla ja fiilikset erittain vasyneet mutta hyvat.

Ensimmaiseksi pyorahdettiin Diverseilla (se suomalainen sukelluskoulu) moikkaamassa ihmisii, kauheesti oli uusia kasvoja.. ja sit kirjauduttiin rannan lahelle Cliff Wiev bungaloweihin, mulle yks huone ja pojille yks. Paival kaytiin tsekkaamassa Nanguyangin kansallispuistoa, sellanen triplasaari systeemi jotka on vaan hiekkakaistaleelle toisiaan kiinni. Sinne piti ottaa venetaksi ja vuokrattiin kuskilta myos snorkkelit. Siel sit meni mukavasti pari tuntia snorklaten, mika ei kuitenkaa ollu sit paras keksinto nain ekanapaivana auringossa.. Pojat palo aika huolella jokapuolelta ja miekin hartioilta. Illalla oltiin jo niin poikki et mentiin kaikki ennen ysii nukkuu.

Mulla on taas molemmissa jaloissa polvista alaspain joku 25 puremaa per jalka(tosi kauniit saaret siis...!!), kavin jo apteekista ostaa sellasen pikkupurkin jotain nestemaista ainetta (mahdollisesti nestemaista tiikeribalsamii?) mis ei lukenu mtn, pitas auttaa kutinaan. Samal reissul hain myos pinkin moskiittoverkon, ettei noit paukamii tulis lisaa..

Tana aamuna (eli torstaina) herasin ihanan virkeena moskiittoverkkoni alta ja aamupalalle mentaes tormattiinki Heseen ja Jereen, olivat saaneet molemmat rinkkansa ja hieman rahaa korvaukseksi.. Eli porukka kasassa ja kaikki erittain hyvin! :)
Huomenna mie ja Late aloitetaan Advanced -sukelluskurssi, illalla on sit Moonlight bileet, eli suomalaisen sukelluskoulun jarkkaamat kekkerit tuolla vuorilla. La. on toipumispaiva ja sunnuntaina sukelluskurssimme vika paiva, muutkin pojat lahtee mahdollisesti sillon sit sukeltaa meidan mukaan.

Ihanaa kun ei ole kiire minnekaan.. ihan huippuhuippua. :) Laittakaas tutut meilia ja kertokaa miten siel suomes, joko takatalvi on iskenyt? ;)

Ei kommentteja: