torstai 19. huhtikuuta 2007

Takaisin Sairee Beachilla

Hei vaan hei taas!

Tana aamuna saavuimme taasen jalleen rakkaalle Sairee Beachillemme. Kolme yota tuli vietettya tuolla rauhallisemmalla rannalla. Oisin tosin oli hieman jannitysta, kun loydettiin Hesen ja Juhanin ja Laten Bungaloweista toooooosi isot Gekkot! pitivat hyvaa mokaa oisin.. :) Sit miun ja Jeren Bungalowin wc:sta loytyi himppe iso hamis! iuh,. Mutta muuten kaikki meni hyvin :) oltiin nukkumassa melkeen joka ilta jo ennen kymmenta! :) ja aamulla hereilla jo seiskan-puol ysin aikoja,,vahan jaanyt Similanin reissun rytmit paalle. Paivisin roikuttiin riippukeinussa ja luettiin kirjoja/kuunneltiin musiikkia, kaytiin rantsussa uimassa ja snorklaamassa jnejne.

Tanaan otettiin sit aamusta heti Longtail boat- taxi kyyti takasin tanne Saireelle.. oli aikamoista aallokkoa merella! mie pelkasin ja pidin rystyset valkeena kiinni veneesta :) vaikkei meil kyl oikeesti mitaan hataa ollutkaan. Rinkat ja me itse vain hieman kastuimme kun aallot loi veneeseen.

Saimme nyt Bungalowit aika hyvilta paikoilta.. Queen's Resortista. Itse paikka oli ihan kaatopaikan nakoinen, mutta bungalowit siistit ja edulliset + oma terassi merinakoalalla! ja jalleen vain 4e./hlo/yo :) ei paha. Pojat eivat siis sitten lahteneetkaan Koh Phanganille vaikka niin olivat vahan suunnitelleet aluksi.. eli kolme yota viela taalla Taolla ja sitten (eli sunnuntaina) olisi tarkoitus lahtea liikkumaan Bangkokia kohden. Tassa juuri yritin buukata meille lauttaa+yojunaa, muttei ollut enaa edullisia paikkoja jalella yhtaan.. seuraava vaihtoehto on yobussi..tai paiva..Jere ja Hese ei oikeen pitaneet vissiin niin paljon tuosta yobussista..eivat saaneet nukuttua. Bangkokissa olisi tarkoitus muutama paiva olla, tai niin kauan kun on tarpeellista, eli Laosin viisumit pitaisi saada hankittua ja jatkoyhteyksia pohjoiseen pain.

Tanaan pitaa ehka lahtea pitkasta aikaa vahan katselemaan yoelamaa! :) Lotuksen happy hourille ainaskin ;) Miun flunssa on vihdoin laantumaan pain...eli kurkkukipu muuttui yskaksi Similanilla, mutta nyt kun sukellukset takana eika ole tarvinnut enaa imea superkuivaa tankki ilmaa niin alkaa helpottamaan. Seuraava postaus on mahdollisesti taas kuvia :) niita olikin paljon helpompi laittaa tanne kuin luulinkaan! :) Toivottavasti Suomessa myos lamminta ja kevaista! taalla ollut joka paiva vahintaan 32 astetta ja mielettoman kosteaa! Pyyhkeet ja bikinit eivat meinaa kuivua ikina..

Ei kommentteja: