perjantai 27. huhtikuuta 2007

Khon Khaen

Perilla siis Khon Khaenissa, Isaanin maakunnan toiseksi suurimmassa kaupungissa. Bussimme lahti noin 30min myohassa, mutta perilla oltiin kyl ihan ajoissa, jo kello kuuden aikaan aamulla. Matka yobussissa sujui hyvin, meil oli VIP -bussi eli hieman parempikuin perus ilmastoitu versio. Tosin yllatyksena tuli se et bussissa on bussi emanta, samanlainen kuin lentoemot.. se jakoi meille vetta, leipaa, mehua ja pikkusipsipussit. Penkeista loytyi hieronta ominaisuus ja kallistaa niit sai melkeen makuuasentoon asti :) matka sujui melkein unessa, mut tie oli niin epatasainen et kauhee tarina vahan vaikeutti nukkumista.

Perilla khon Khaenissa, taksi vei meidat hotellille, mista ei kyl viel saatu huoneita, joten jaatiin odottamaan.. kaveltiin vahan kaupunkia ympari ja maleksittiin takaisin hotellille. Luultiin et saataisiin huoneet vasta paivalla kahentoista aikoja, mutta meidan onneksi saatiin ne jo kasin aikaan. Sit suihkuu ja nukkumaan hieman. Puoliltapaivin herattiin ja tultiin tanne Pizza Uno ravintolaan, jota pitaa suomalainen mies. Taalta saa Juhlamokka-kahvia, salmiakkikossua, lihapullia ja perunamuussia ja super isoja pizzoja! :)

Meidan huoneet on tosi isot, tilavat ja siistit. Loytyy ilmastointi, iso wc lampimalla suihkulla, isot ikkunat, jaakaappi seka tv :) hinta vaivaiset 4e/hlo/yo. Ei turhan kallista ;) Nytkin sitten ilmaisessa pizza unon nettikoneella :) ollaan turistu muutaman paikallisen suomalaisen miehen kanssa jo pian 2 tuntia, kohta ehka mennaan kattelee vahan viel kaupungin menoa ja sitten valmistautumaan yohon. Mennaan tsekkaamaan paikallinen yokerho :) jei. Vahan kyl minuujannittaa, kun naa vanhemmat miehet taalla tuijottaa minuu kun jotain ..kummajaista, kaikki pysahtyy autoilla ajamaan hitaasti viereen ja tuijottaa..hmm, hieman kiusallista. Mutta onneksi mulla on mukana kolme uljasta ja raavasta miesta :) joten nou hata.

Ei kommentteja: