tiistai 17. huhtikuuta 2007

Kuva Postaus 3.4-17.4

Tassa hieman kuvia reissultamme! enjoy :)


Cliff wiev bungalowit Koh Taolla, tallaisissa oltiin eka vko...

Auringon lasku intouch- ravintolassa, meidan kanttis :) nattia. Taalla me syomme juomme ja hengaamme.











Jennin jalat oli taas reissun alussa aivan vallan hyttysten syomat... ei ainakaan viel ole malarian tai Dengue kuumeen oireita ilmennyt :)

Koh Tao, Lotus baarissa happy hourin aikaan.. Bongaa kuvasta kolmijalkainen koira! =P se paas kyl aika lujaa kolmellakin jalalla! hih,.
Koh Nanyang, Taon vieressa on kolme pikkusaarta jotka yhdistyy tuollaisella hiekkakaistaleella toisiinsa, saaret on kansallispuistoaluetta..ja siella myos osattiin kyl rahastaa silla! Mutta aika ihku paikka enivei, en suosittele ensimmaiseksi kohteeksi...pohja rusketus suositeltavaa :)







Koh Taolla sukeltamassa, Juhani poseeraa sukelluskamojen kanssa :)
Moonlight bileissa juotiin ekat Samsung Bucket juomat, eli: tuollainen hiekkaampari, mika taynna jaita, pullollinen 80% samsung -rommia, paikallista RedBullia(varmaan 10kertaa vahvempaa kuin suomalaiset energia juomat) ja hieman cokista :) maistuu nannalle ja ehdoton juoma taalla thaimaassa!





Siamin reissultamme.. Hese Riippukeinussa aurinkokannellamme :) nain Nautitaan elamasta!!!!





Yosukellukselle lahdossa, kamat niskassa ja eikun veteen mars!




Sai thong resort.. eli meian uusi kotimme kolmeksi yoksi, yksityinen ranta ja vain muutama bungalowi ja yksi ravintola. taalla saa rentoutua :) riippukeinut on viritetty bungalowiemme terasseille ja lepoasento haettu. Yoksi yo jo takanakin...



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia - laitoin yhden työkoneeni taustaksikin.....terveisiä sateisesta ja koleasta Joensuusta :( äiskä ja nää muut