tiistai 22. toukokuuta 2007

Laos, Vientiane

Jepjep. Taalla viela.

Aamulla guesthousistamme meni sahkot, eika vettakaan tullut..huoneessa oli pelkka fani, joten aamulla oli tuskasen kuuma, kun se ei pyorinyt ja suihkuun olisi tehnyt mieli. Onneksi pakkailujemme jalkeen alkoi kaikki taas pelittamaan ja paastiin kayttamaan seka wc:ta etta suihkua.. vahan kyl arvelutti kayttaa saippuaa, jos olisi kayny niinkin keljusti etta sahkot ja vesi olisivatkin katkenneet keskenkaiken :) onneksi nain ei kuitenkaan kaynyt..

Juhani ja Heikki saapuivat tanaan Vientianeen ja me ostettiin Jeren kanssa jo aamulla meille bussiliput illalle. Kamat on nyt siis sailossa matkatoimistossa, josta meidat noudetaan klo.19-19:30 ja viedaan bussiasemalle, mista bussin pitaisi lahtea 20:30. Arvioitu saapumisaika Pakseen on 6:30. Bussin pitaisi olla VIP -bussi (siis kaikkia naita turistibusseja yleensa nimitetaan VIP -busseiksi, koska ne siistimpia ja ilmastoituja..ainakin yleensa.), jossa mahdollisesti jopa melkein makuuasentoon saadettavat penkit..hmm. odotetaan mielenkiinnolla. Tahan mennessa kaikki bussit taalla Laosissa ovat olleet huomattavasti heikko laatuisempia kuin Thaimaan puolella.

Niin LUKIJAKILPAILUSTA: Tasta paivasta eteenpain on lukijakilpailumme virallisesti aloitettu! :) eli lukijat, jotka kommentoivat blogiamme saavat samalla mahdollisuuden voittaa lukijapalkinnon. Arvonta suoritetaan mahdollisesti 5-10 eniten kommentteja kirjoittaneen kesken! Onnea kilpailuun!

niin ja palkinnoista Dolphylle: Viikko meidan kanssa myos onnistuu, kunhan vain jarjestaa itse itsensa omakustanteisesti tanne.. viikko Meidan mahtavassa seurassa olisi kylla jo aika LUksus potti. Mietimme vaihtoehtoista paavoittoa matkamme aikana.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VIP
sana on silkkaa huijausta. Kuten meillä oli 1. luokan junamatka. Hirvee läävä, mut pääs makuulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakkohan se on tänne vielä kirjottaa, skabaki ja kaikkee =)
Enkä aio jäädä toiseksi paremmalle puoliskollekkaa.

Voisko saada jonku laajemman aikataulun teidän suunnitelmista?
Maat, kylät, oleilu aikoja, kiitos.
Ois upeaa voittaa skaba, jos saisi olla teidän kanssa viikon jollain kivalla saarella Malesiassa.

T:kuosi

Sini kirjoitti...

Jaahas..siis meikäläinen kirjoitteli tuonne edellisen tekstin kommenttejen perään. Vitsi mie oon hyvä näiden koneiden kanssa! Hyvä, että nyt tulin mukaan, kun on tuo lukijakisakin käynnissä!-S-