perjantai 11. toukokuuta 2007

Laos, Vang Vieng

HEipashei!

Eilen ei sitten ehditty sinne tubeilemaan laisinkaa, Herattiin vasta puol12 aikoja.. olisi mennyt liian myohaiseksi, kun tuohon joen lipumiseen pitaa varata aikaa ainakin se 4h. mielellaan vahan enemmakin, niin saa kaiken irti auringosta ja ei ehdi tulemaan pimea viel kun tulee pois. Eilinen meni sitten aika rauhallisissa merkeissa.. vahan makoiltiin auringossa ja laahustettiin kaupungilla. Mie menin jo tooosi aikaseen nukkumaan, eika pojatkaan olleet puoltayota kauepaa. Tana aamuna herattiin sit jo ysin aikaan ja heti aamupalalle ja tuktukissa matkalla joelle oltiin jo yhentoista aikaan.

Taas tuli sitten maattua koko paiva ja aurinkoinen aika rekan sisarenkaassa jokea alaspain :) oli mahtava saa.. pojat vahan paloivatkin. Mie ja Hese selvittiin vahimmilla palamisilla :) hyva me.

Mutta ei tanne sen ihmeempaa.. kaupunki on kylla aika autio nain Low seasonin aikaan.. ja lain mukaan kaikki baarit ja ruokalat meneekin jo kiinni yhtentoista-kahentoista aikaan. Joten itekin on aina aika aikaseen kampilla nukkuilee..

Tassa muutama kuva viel, Kiva kun olette jaksaneet kommentoida! :) niit on kiva lukea.

Halit kaikille ja aurinkoisempia saita sinne suomeenkin! ai joo ja tanaanhan on Ne VIISUT! mulle vois melkeen ottaa joku ne nauhalle? .. =P

t: Jenni the Euroviisu fani.



Tassa meian tamanhetkiselta kampalta.. eli tossa rakennuksessa on kolme huonetta, me asustetaan niista kahta, kolmannessa ei ole ketaan. Tassa alhaalla mista kuva on otettu on nurmikenttaa ja 6 kpl bungaloweja, ihan siistei nekin, muttei varmaan jakseta vaivautuu enaa vaihtaa asumuksia niihin.







Tassa tubeilemasta taas yksi ranta "ravintola". Ravintoloilla on aina omat ns."sisaanheittajat" jotka huutelee rannalla BeerLao mainoksia ja onkivat sitten sellaisella kepilla meidat tubeilijat rantaan :) Tanaan oli todella rauhallinen tubeilupaiva..vain muutamia muita nahtiin matkalla..





Mie tubeilemassa.. ja taas ne niin ihanat vuoret taustalla.










Hese ottaa iisisti, tubeilu pysahdyksella. Tilaa oli vaikka muille jakaa :) ei siis tosiaankaan ketaan muita meidan lisaksi koko ravintolassa :)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat edelleen hyviä ja maisemat todella kauniita - hyvin noista välittyy ihana kiireettömyys....

Viime yönä vain viiden tunnin yöunet kun piti euroviisujen semit kattoo - nyt kunnon yöunet ja sitten la/su yöllä taas valvotaan.

Pidetään teidätkin ajan tasalla...

Terveisin - Tarja

Anonyymi kirjoitti...

just, viisut täyttä sontaa ette mitään menettäny. Mut muuten ihan kivaa:)

t.passe pasanen

Unknown kirjoitti...

Heips,

oli muuten upeat viisut. Lainaan viisu-DVD:ni sinulle tietysti kunhan joskus palailet...

Se viisuhörhö töistä :)