maanantai 21. toukokuuta 2007

Laos, Vientiane

Taalla sita taas ollaan Vientianessa ja jalleen ilman Juhani ja Hesea.

Tultiin siis Vang Viengiin lauantai paivalla, koko bussi matkan satoi vetta...Aluksi meidat oli viel ahdettu taysinaiseen minibussiin, jossa oli TOSi vahan tilaa = ahdistavan ahdasta. Onneksi ensimmaisella stopilla tuli 2 muuta minibussia myos, molemmat menossa myoskin VangViengiin ja olivat huomattavasti tyhjempia, joten tehtiin niin et Hese jai alkuperaiseen bussiin, mie menin yhteen ja Juhani ja Jere kolmanteen. Mulla olikin sit etupenkilla oikein lokoisat oltavat ja oli jopa turvavyokin! jee.

Vang Viengissa siis satoi ja satoi.. eilinen meni vain hengaillessa ja netissa pyorien. Paatettiin sit myos ostaa liput tan paivan bussiin Vientianeen. Illalla kaytiin syomassa yhen Pian kanssa, Ladyboy johon Jere ja Hese olivat tutustuneet viime vuonna ollessaan Vang Viengissa. Juhani sai mahansa jo silloin kipeeksi ja aamulla ei sit ollutkaan enaa matkustuskunnossa :( joten tallakertaa sit Hese jai Juhania hoivaanmaan ja me jatkettiin Jeren kanssa Vientianeen. Bussissa satuttiin sit takapenkilla huomaamaan et vieressa oli muitakin suomalaisia. Kaksi tyttoa joista toinen voi myos tosi huonosti.. vissiin lieva ruokamyrkytys tai jtn. Noh, perille paastiin ja loydettiin taas Guesthouse, vaikka vahan jouduttiin taas kavelemaan rinkat selassa ympariinsa.

Huomenna Juhanin ja Heikin pitaisi saapua tanne ja mahdollisesti jatketaan sit illalla jo matkaa Pakseen, VIP bussilla ei sinne menekkan kuin n.10 tuntia..hyva! Mukavaa paasta taas uusiin maisemiin.

Miun tekee edelleen mieli ihan mielettomasti Irtokarkkia! ...viimeset 3 paivaa on kiiluneet irtokarkkien kuvat silmissa.. :) toinen mita tekee kans mielettomasti olis valion minttu jaatelo! oih ja voih.

kiva kun olette jaksaneet kommentoida ja laittaa kuulumisia tanne! Ajateltiin tassa etta josko laitettaisiin jonkin sortin LUkijakijakilpailu kayntiin naille sivuille! eli kaikkien lukijoiden (=kommentoijien) kesken arvottaisiin tai valittaisiin aktiivisin kirjoittelija mahdollisesti, jolle tulisi jokin todella hieno palkinto =P hmm.. ilmoitan kun/jos lukijakilpailu viralliseti alkaa ;)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on paljon uusia jätskejä ja tähän asti syödyistä osa erinomaisia ja loputkin kelvollisia...koemaistantaa on vielä kesken - voin tänä kesänä huolehtia että Jenni sinunkin 'kiintiösi' tulee nautittua!
Länsi-Suomessa on tänään todella kesäisen lämmin päivä.
Tuttavani ovat kyselleet millaisella kokonais- ja päiväbudjetilla olette reissussa (per hlö siis)?

Palkinnon toivossa,
Marja

dolphy kirjoitti...

Jep. Mulla on ehdotus kommenttikilpailun voittajan palkinnoksi: Viikko teidän seurassanne jossain Kakkois-Aasian viidakossa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

MOI
Pitkä on bussimatka teillä edessä! Vasta vaikeroit että paino alkanut nousta vähän liikkumisen ja paljon syömisen johdosta -ja nyt himottaa irtokarkit:) No - leikki sikseen -toivottavasti etelämmästä sitten löytyisi sitä namiakin.
'Kuukauden kommentoijalle' voisi ajatella vaikka korttia sieltä jostain.....
Helle saapunut Joensuuhunkin!
Terveisin - Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Voin ilmoittautua vapaaehtoiseksi palkinnon saajaksi, tosin en kuitenkaan viidakkoreissulle lähde.

Kohta on kai sitten mahatauti käynyt ensimmäisen kierroksen läpi. Toivon mukaan jääkin siihen.
Shortsikelit on täälläkin nyt ja luvassa koko viikoksi ja
hyttysiä alkaa olla meidänkin seurana.

hannu

Anonyymi kirjoitti...

Mä voin tuoda sulle irtareita. Haen makuunista kunnon säkin ennen lähtöä niin jos vaikka itse tulee koneessa syötyä niin riittää teillekin :)
Katja ( se Kuosin)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Jenni!
Terveiset täältä töistä! On ollut ihana lukea teidän reissusta. Tänne tosiaan on vihdoinkin tullut kesä! Eli jäätelöä ja siideriä menee, ehkä myös muutama campari-tuoremehu mahtuu mukaan:)
Täällä "tubeissa" ollessani, toi teidän tubeilu kuulostaa paljon mukavammalta! Vaihtaisin kyllä tubeilua!
Minttujäätelöt odottaa sua täällä, ja muuten Narinkkatorille on avattu uusi jäätelökiska, jenkkiläinen Ben & Jerry's, jonka pitäis kuulema olla maailman parasta jäätelöä!? Siellä on kuulema jotain piparkakkutaikinajäätelöä, joka kuulostaa kyllä herkulliselta. Täytyy käydä maistamassa ja kerron sit :)
T.Anne

Anonyymi kirjoitti...

Iso kiitos täältäkin Jennille huikean hyvästä blogista Tää on kiilannu mun nettisivuista ykköseksi ja joka päivä pitää kurkkia josko olisi uutta matskua tullut.
Terkkuja vaan kaikille.

Marko, Taina ja Jere

Jennnnni kirjoitti...

Heihei Anne! Ihanaa kuulla siusta! :) Kerro paljon aurinkoisia kesa terveisia kaikille toissa! Kambodza lahenee, pitaa sit muistella viela kaikki infot siita siun tutun pitamasta baarista, etta voi koettaa ettia sita ;)

Voi jaateloa taalla kyl kaivataan kovasti..ei taalta saa hyvaa jadee.. onneks sentaan mangnumeita loytyy aika ajoin..parasta mita taalta saa :( Pitaa paasta testaamaan se Helsingin uusi jadekiska sitten syksylla! ;)

Marjalle; Budjettina meilla on ollut about 20-30e/pva, mika onkin pysynyt meilla hyvin,tietenkin sitten lisaksi viela rahat pidempiin matkoihin taalla, seka sukelluskurssit ja tuo similanin sukellussafari. Mistaan ei ole oikeastaan tarvinnut viela tinkia. Ja kaikkea mita on halunnut on voinut tehda.
(valilla on paivia jolloin menee huomattavasti alle 20e ja valilla paivia jolloin menot paukkuvat yli 30e)

Katja; Tosi kiva saada teidat seuraksi tanne! vahan uusia kasvoja ;) Ja KARKKI on AINA erittain tervetullutta ;)

Taina ja Marko; kiva etta tekin olette loytaneet miun blogin! Ja korjataan tilanne syksylla ja tullaan kurkistamaan Miun Jeren kanssa et millainen veijari se teidan Jere on ;)

Aitille terve kans, skypetetaan taas joku ilta!

Sini kirjoitti...

Hei koko konkkaronkka! Siis usko tai älä Jenni, että olen yrittänyt käydä kommentoimassa kun kirjoituksiasi ainakin sata kertaa, mutta tämä "kommentti-ikkuna" ei ole auennut. Liekö kyseessä meidän p#&ka tietokone vai mun surkeahkot atk-teknilliset taitoni.
Kiitokset kuitenkin hyvistä kirjoituksista, niitä lukiessa on ollut melkein itse reissussa mukana. Ja sen verran uteliaisuutta löytyy, että melkein päivittäin olen käynyt sun juttuja lueskelemassa. Kiitokset myös sähköpostista ja syntskäonnitteluista. Vastailen kun tässä on sopiva väli...=) Peppi kevätnuhassa, muuten meillä kaikki ok. Mikke PÄÄSI OPPISOPIMUKSEEN hoitaa ton maalarihomman loppuun! Aloitti ma. Mutta palataan, kun nyt sain tän vihdoin toimimaan...Take care! -S-

Mom kirjoitti...

:):):) Johan rupes paukkumaan kommentteja ku pukkas kilpailua pintaan.....hyvä niin!!!!!!!

Voi Jeni, tääl on tullu ihan ältsisti uusia jädejä, mutta ei oo irtojäden voittanutta vieläkää löytyny....maisteltu nimittäin on ...ei o enää ruiukku-anoppi ;););)

Jos sun tekee mieli siellä jädee, niin veikkaanpa että aika moni meistä vaihtais sun kans muutaman päivän elämästä jädettömään elämään siellä sun housuissa
HIH

satu-muroti