perjantai 27. heinäkuuta 2007

Surfing in Bali !!

Jeejee. Nyt on paasty jo sitten kokeilemaaan surffausta!



That's MY surfing Boyfriend ;) Jere osasi paremmin kuin mie :( epista.







Paiva pulkassaja kotiinlahdon aika.






Miun massu on taynna kuravetta! tai merivetta ja hiekkaa! oltiin tanaan Jeren kanssa Surffaa! ainut ongelma on taalla se etta aallot on liian isoja aloittelijoille!! ihan liian isoa.. ei paasty edes kutalle (se paa surffi ranta taalla) kun siel niin sika isoa aaltoa.. nyt on sellanen vuodenaika et kaikilla rannoilla on vaan isoo aaltoo... tai kaverini selitti miulle etta niin isoa aaltoa ettei rannat kesta ja aallot menee myttyyn tai jotain sinne pain. Mutta siis paastiin Jeren kanssa tanaan kokeilemaan ja perhana etta se oli rankkaa! ylos laudalle paasi ihan kivasti ja eteenpainkin hyvin,mutta se rannasta takas kampeeminen sinne mista ne aallot tulee: huh! rankkaa! monesti tuli niin torkeen isoi aaltoi vastaan et ne paiskasi hiekkapohjaa pitkin rantaan! auch! vahan tuli naarmua ja kolhua. mutta kivaa oli! miulta loppu vaan voimat tosi nopeeta :(


Me otettiin Jeren kanssa opettajat ja saatiinki molemmat omat! Ne tuli sinne aaltoihin tyontamaan meita aallolle ja huutamaan et stand! kun piti nousta ;) eli nyt pitaa enaa opetella kaantyily ja itse aallon saaminen.. se voikin sitten olla vaikeempaa.. otetaan varmaan viel kerran tuollanen opetus setti ja sit ehka vuokrataan vaan lautaa.. pitaa nyt kattoo miten tuo aaltotilanne kehittyy. Pidetaan peukkuja ja toivotaan parasta! Muutaman kerran kyl pelkasin ihan hulluna, kun joutu aallon viemaksi.. tuntu et hukkuu! ja bikineista ei kyl ole mitaan iloa! ne ei todellakaan pysy paalla siina menossa! onneksi miulla oli miun uudet surffi shortsit ;) ja sit saatiin sellaset surffipaidat silt koululta..mika olikin hyva, miun bikinien ylaosa vaan pyori sen paidan alla..ei toivookaan et olisivat pysyneet paikoillaan ja shorsitkin oli monesti puolitangossa kun nousi vedesta! :)
Jerellakin meni tosi hyvin! silla vaan aukes kasi, mut se jakso kyl muuten tosi hyvin! ekasta kerrasta asti pysy laudan paalla! hiton Pro ;) Oltiin kyl ihan poikki sen parintunnin surffi setin jalkeen. Mie en edes jaksanut koko maksettua aikaa surffata.. kuvailin sitten Jeren taidonnaytteita ;)

ja taas Jere. Miusta ja Juhanista (ja Hesesta jos paattaa kokeilla surffia) sitten myos kuvia myohemmin ;)

Kuultiin etta tosiaan sulawesin saaristossa ollut se maanjaristys ja tsunamivaroitus annettu... luettiin tan paivan lehdesta.. ja Jaavalla tosiaan jotain tuntematonta tautia loytynyt..luultu aluksi etta se on Dengue -kuume tai kanaflunssa, muttei ilmeisestikaan ollut.. ja maavyoryja ja suuria tulvia ollut myoskin Indoissa.. onneksi ei meidan kohdalla kuitenkaan.

Huomenna sitten tosiaan vaihdettaan Kuta Beachille.. se ei ehka olekkaan yhtaan niin paha kuin ollaan ajateltu.. katsotaan miten viihdytaan. Ja miun surffi intoilu laimentu ehka ihan hiukan, ja koska kutalla ei voi alottelija nyt surffaa ja koska se on aika tyyrista (ainakin opetuksella) niin tuskin jaan minnekaan yksin hengaa ja surffaa.. etenkin kun naa kaikki rannat todella lahella toisiaan joten jos vaikka ei oltaisikaan kutalla kovinkaan kauaa niin muualtakin paasee tuolle iisimmalle rannalle surffailee jos tahtoo..

Miun PITI laittaa nyt iso kuva postaus, mutta taa kone on ihan armottoman hidas lataamaan noita miun kuvia, joten Lake Toba kuvia paasette ihailemaan vasta sitten kun tulemme kotia.. Koetan nyt kuitenkin saada muutaman Jeren surffauskuvan tanne ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varo ettei käy kuten Cameroni Diazille, menee nenä vinoon kun kovin surffailee :)
Siellähän tuntuu tapahtuvan kaikkee onneks ei teidän kohdalle, vyöryjä ja tauteja...
Katja

Anonyymi kirjoitti...

Jeren surffaustyyli näyttää ihan ammattilaisen menolta - hyvä! Harjoitus tekee mestarin - Jenni sinustakin! Me LOMALAISET lähetellään terkkuja Pyhärannasta, Hämeenlinnasta (asuntomessut), Hki/Malmilta (pikkusisko)ja Tallinnasta. Huomenna heitetään siskon kamoja Malmille.
Äiti+Iskä (Jennin) sekä karvakuonot Ronja ja Sanni!

Mom kirjoitti...

eikä sitten niin yhtään käy kateeksi...blääääh. Kuin kahan teidän surffijalkaa vipattaa tääl Suomessa sitten - kaameeta kattoo ja kuunnella sitä vaikerrusta, kun surffimuistot pukkaa pintaan ja kroppa huutaa laineille :):)

Kehitellään teille Itiksen uimahalliin jotkut miniatyyrilaineet pahimpaan surffituskaan.

Kyl mamma on ylpee pojastaan, ku noita kuvia katsoo...HYVÄ JERE!!

Ja kyl sinäki Jenni oot varsinainen seikkailija, ku uskallat kaikkee mahdollista kokeilla.

Omat sapattisuunnitelmat senkun kasvaa kiihtyvään tahtiin :):):):)

Jeren mutsi