perjantai 6. heinäkuuta 2007

Kuvapostaus!!! enjoy. ;)


Eli tassa nyt tulee hieman kuvasettia :) On ollut uskomaton reissu kylla.. pitas joskus tallakin reissulla vain malttaa hetkeksi pysahtya fiilistelemaan miten SIIIIStia onkaan! mahtavaa kylla joskus sitten kotona katsella kaikkia naita tuhansia valokuvia ja videopatkia ja fiilistella sitten kotona, etta mita kaikkea kivaa sita onkaan tullut tehtya ja missa kaikkialla kaytya! Mutta tassa siis hieman kuvia myos teidan iloksenne! :)


Tassa odotellaan "satamassa" kyytia perhentian saarelle.. ei ollut mitaan tietoa milloin joku speedboat pitaisi lahtea.. mutta pojat osasi aika coolina odottaa ;) ja kyllahan me sitten siihen veneeseen paastiinkin. Sen PITI olla speedboat ja matkan siis kestaa VAIN 30min. mutta kuinkas kavikaan, meita taidettiin vetaa vahan nenasta, silla maksettiin speedboat lipuista, mutta matka kestikin 1,5h. eli sen verran mita olisi hidas venematka kestanyt.. hmm.. ja kun tarkasteltiin lippujamme niin niista oli ylivedetty slowboat merkinta ja laitettu etta speedboat tai jotain vastaavaa.. eli maksettiin 20 riggitia liikaa per hlo, periaatteessa.

Katja osti itsellensa nain mageen lipan, mutta kun Juhani tajusi miten komealta se tuo lippa paassa nayttaa taisi omistajuussuhde vaihtua (no katsokaa nyt Juhania! ei sita ainakaan syyttaa voi, kylla lippa miesta komistaa ;)) ...









Mie eli Jennipenni rannassa aurinkovarjon alla.. Olihan tuolla Kecilin saarella (kecis=Perhentian saarten pienempi saari) tosi Cool ranta, ihanaa hiekkaa, rauhallista ja ihanan viilentavaa merivetta!










Heikkisemme nayttaa mallia kuinka uimapatjan kanssa voi juosta mereen Coolisti ;) ja hyvin nayttaa sujuvan. Ilmava juoksahdus askellus ja Voila, olet rantojen merileijona ;)







Kivalta saareltamme loytyi myos villielamaa.. tama kotka oli ruokailemassa rannassa olevan poydan paalla.. ja myohemmin tallusteli beachilla.. varmaan kissoja tarkkaillen ;)







Oltiin kyselemassa muita majoitusvaihtoehtoja, kun tama peto syoksahti puskista! Varaani ystavaisemme oli vain lounastamassa roskien parissa..








Ja tassa lahikuvaa varaanista. iso petohan se on. Ei haluaisi pimealla polulla tahan otukseen tormata!








Tassa vahan saaremme rantaa.. tuolla missa nakyy sinikattoiset kampat, siita alas oikealle oli meidan majoituksemme.. ja tuolla isoimmalla sinikattosela rakennuksella oli mukava baari, jossa soi musiikki taysilla aina aamuun asti.. huh. Ihme kylla sita pystyi nukkumaan yllattavan hyvin metelissa, mutta hikoilut vaan hairitsi..




Tassa mina rantsuun ilmeisesti menossa.. uimapatjaani mukaan ottamassa. Patja onkin ollut matkassa jo Thaimaasta asti! ja nyt siina ilmeni pienia vuotoja.. joten jatin sen seuraaville asukkaille bungalle. Rinkkakin keveni kummasti kun ei ollut enaa tuota muovikasaa mukana!






Tassa sitten ollaan jo takaisin Kuola Lumpurissa ja tama kuva on Times Squaren ostoskeskuksesta.. taisi olla 9 kerrosta shoppailua ja pari kerrosta ruokailua varten :) Tasta rakennuksesta loytyi myos suuri vuoristorata, seka pari muuta huvipuistolaitetta, pelihalli ja IMAX teatteri (maailman suurimpia teattereita nuo IMAXit).









Tassa vuoristorata Times Squarelta.. aika massiivinen olikin. Kaytiin se koeajamassa tanaan. Olihan se siisti, muttei lahellekaan yhta hurja ja magee kuin milta nayttaa!










Tama on Kuola Lumpurin Monorail asemalta.. tatakin testattiin muutaman hassun pysakin verran :) edullisempaa kuin taksi jokatapauksessa.






Tassa Merena tower, joka on maailman 4 korkein torni! Tama torni toimi siis lahetystornina ja siella oli yksi kerros vain nakymia varten ja kerrosta ylempana oli ilmeiseti "vahan" kalliimpi ravintola.. muista kerroksista ei sitten ollutkaan tietoa.
Aika muikeat nakyvat sielta olikin! oltiin paikalla juuri auringonlaskun jalkeen ja odoteltiin pimeaa. Tornissa oli kiikareita, tai niita kaukoputkia joilla voi katsella "vahan" lahempaa rakennuksia.. ja nehan oli sitten niin tarkkoja, etta pystyis erottamaan autojen rekisteritunnukset! Katsomaan rakennuksiin sisaan ja melkein nakemaan etta mita tv ohjelmaa siella katseltiin! pelottavaa.. ajatus siis etta pystyy noinkin hyvin nakemaan ihmisten liikkeita maassa, kun oltiin kuitenkin 276metrissa.

Tassa kuva sitten sielta tornista kun tuli kunnolla pimeaa. Kuvassahan nakyy nuo kuuluisat Petronaksen kaksoistornit! eli olivat jokin aikaa sitten viela maailmankorkeimmat kaksoitornit (ennen kuin Taiwaniin rakennettiin kormeammat), yltaen 476metriin.. tai ainakin yli 450metrin.
Lahdettiin sitten viela tanaan kaymaan tuolla petronaksien torneilla. Siella oli tornien juurella aika hieno ostoskeskus myos, missa myytiin vain ja ainoastaan aika kovia merkkituotteita.. ja TODELLA hienoja sellaisia.. sinne mennaan kylla viela paremmalla ajalla uudelleen ihastelemaan kaikkea :)



Tassa aivan kaksoistornien juurelta.. huikean nakoiset olivat. Todella vaikuttavat ja massiiviset!







Tassa sitten Juhanin hienosti ottama kuva miusta ja Jeresta tornien juurelta :)
Meille kavi Jeren kanssa aamulla vahan hauska onnettomuusi.. vaihdettiin hotellia Hesen ja Juhanin kanssa sielta meidan laavasta tahan missa Kuosi ja Katja alusta asti oli (kadun toisellepuolen siis vain). Ei jaksettu enaa itsekkaan olla missaan otokoiden valloittamassa likaisessa hotellissa. Oltiin eilen jatetty Jeren kanssa pyykit sinne hotelliin pesuun ja ruvettiin aamulla sitten kyselemaan, etta milloin saataisiin pyykit, noh jonkinlaisten selkkauste jalkeen saatiin sitten pyykkimme lahtiessamme. Kun ruvettiin sitten uudessa hotelli huoneessamme tsekkaamaan pyykkejamme, huomattiin etta melkein kaikki valkeat pyykkimme ovat vaaleanpunaisia!!!! Minuu rupesi kiukuttamaan niin supermega alyttoman paljon etta marssin samantien ne pyykit kainalossa takaisin sinne hotelliin ja rupesin kiukkuamaan aulassa pyykeista. Olin NIIIIIIN kiukkunen etta oikein tarisin! ja melkein itkuakin kun rupesin jo vaantamaan sain sitten palkkioksi ihan kivan korvauksen vaatteistamme = 100e!!! vaiva todellakin kannatti. Kiukkusin niille, etta hemmetti naa on kalliita vaatteita suomessa, etta todellakin tarvitsen rahat takaisin ensinnakin pyykkipalvelusta mika oltiin maksettu ja sitten korvaus naista vaatteista! Meilla meni siis Jerelta kaksi kauluspaitaa (okei, ne oli vain hennesista ja ostettu kaikenlisaksi kirpparilta..) ja sitten yksi Jeren t-paita, miun huivi ja toppi. Eika ne nyt olisi ehka oikeastikaan kaupassa maksaneet ihan 90euroa, mutta piru, iteppa pesivat meidan valkeat pyykit yhdessa tummien vaatteiden kanssa!
Ihme kylla ylipaataan etta suostuivat korvaamaan mitaan. Noh, loppuhyvin kaikki hyvin ;).
Meidanhan piti tanaan menna sinne vesipuistoon, mutta kuinkas kavikaan; puisto oli juuri tanaan suljettu! pahus! Ehdittiin siis jo pakkaa vesipuistokamat mukaan ja menna taksilla sinne, kun portilla ilmoitetaan puiston olevan suljettu! Noh, sitten nopeasti uudet suunnitelmat ja paatettiin menna times squarelle testaamaan muutama huvittelulaite ja sielta sitten tuonne Merena torniin ja sielta petronaksille. Mukava paiva oli, vaikkakin rahaakin meni aikalailla.
Huomenna on Kuosin ja Katjan viimeinen paiva taalla. Heilla lahtee lento kasin aikoja illalla.. Mennaan paivalla viela tekemaan yhdessa jotain kivaa (keilaamaan?) ennenkuin on aika sanoa heihei heille.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia taas. Ei se Malesia sittenkään taida olla hassumpi paikka.
hannu

Anonyymi kirjoitti...

WAUTSIWAU! Suosittelen lämpimästi pysähtymistä ja fiilistelyä, näyttää aivan fantsulta kerta kaikkiaan!

-Tempsu

Anonyymi kirjoitti...

Olen saanut tuntea raivosi onnistuttuani 'värjäämään' vaatteesi - onneksi et sentään käynyt kehenkään käsiksi:) Hyvän korvauksen saitte!
Ompas siellä upeita paikkoja ja paljon katottavaa - kuvat todella näyttäviä ja onnistuneita. Täällä pidetään sadetta - keli on HYVIN syksyinen:(
Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Hyvii kuvii. =)
Varsinkin toi yks missä Jussi on. Onneks ette oo ottanu kuosista kuvii koska niit ei ois kukaan jaksanu katella.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia, varsinkin toi viimeinen missä olette Jeren kanssa.

-Marko

Juhani kirjoitti...

pete haluutko jotain kivaa tuliaisiks? ma voin tuoda :).

Anonyymi kirjoitti...

pete saa tuliaisiksi kuosin kuvan jossa sillä on gorba....
turvallisesti kotona.
Katja