maanantai 9. heinäkuuta 2007

Shoppailijan paratiisi, Kuala Lumpur!!!

OIh, ja voih. Suorastaan tuskaista kidutusta tama Kuola Lumpurissa oleminen. Ei riita etta asutaan sellaisella kadulla Chinatownissa mika illan tullen muuttuu ahdistavan ahtaaksi, myyntikokuja taynna olevaksi shoppailun mekaksi! Mutta kun taalla riittaa naita toinen toistaan suurempia, upeampia ja mita ihanampia luomuksia taynna olevia ostoskeskuksia! Ja viela vahan loylya peraan; NYT ON ALENNUSMYYNNIT myos taalla! AAAaaaaagh.

Joo, no, voitte myos arvata etten ole saanut mitaan shoppailu seuraa. Ehka ihan hyva nain. On saanut kiertaa kauppoja niin kuin tykkaa. Enka miekaan pysty nyt mitaan shoppailemaan, kun viela pitaa 2 kuukautta rinkkaa kannella mukanaan ja viela 4 airasian lentoakin olisi selvittavana (heillahan se painoraja oli laukuilla 15kg). Mutta onneksi, oi, onneksi! TUlemme tanne takaisin 22.8, jolloin ainakin mina aion pyhittaa vahintaan yhden paivan aamusta iltaan shoppailulle! =P ..tai noh, katotaan nyt onko sita enaa rahaa jaljella indonesian jalkeen..

Jtoo.. ei tanne sen ihmeellisempaa. Katja ja Kuosi lahtivat Bangkokiin ja Suomeen. Kiitos heille upeasta seurasta! ja karkeista ja lehdista! Vielakin on salmiakki karkkei jaljella! hyva mie! :)
Hese ja Juhani aloitti sniiduilu kauden.. aamupalana nuudeleita, paivallisena nuudeleita ja iltapalaksi viela ehka vahan lisaa nuudeleita ;) no, kyl pojat on muutakin syoneet.. ainakin leipaa ja jugurttia. Eika siina mitaan, saastaahan siina jo mukavan summan kun vetaa aamupalaksi 0.90 centin(siis malesian sentin) nuudelit, eika 7 Ringitin aamupalaa! Malesialaiset ovat viela sen verran ketkuja, etta kun tilaat safkaa ja luulet maksavasi siita sen 7 Ringgittia, niin kappas laskun lopussa seisoo hinnan lisaksi 5% goverment tax ja sitten lisaksi viela 5% servise tax.. etta silleen. Onneksi ei tarvitse enaa sentaan tippeja jatella!

Tanaan siis viimeinen ilta Kuola Lumpurissa hetkeen. Mennaan juhlistamaan sita laheiseen Reggae baariin, ei ollakaan raaskittu baareissa kayda viela malesiassa kertaakaan ;) Jos nyt nain vikan illan kunniaksi yhdet oluset raaskii juoda ;)

Eli huomenna pitaisi saada viisumit indonesiaan 3-4pm ja sittenm 9pm meilla lahtee yojuna (makuupaikoilla!) kohti Butterworthia, mista sitten aamulla ottamme lautan Pulau Penangille.. siella vietamme yhden paivan ja yon ja torstai aamuna sitten Georgestownista lautta Indonesiaan ja bussi Medaniin. Medanista sitten heti kuin vain mahdollista jatkamme matkaamme Lake Toballe, suurelle Kraateri jarvelle. Siella pitaisi sitten olla rauhallista, edullista ja rauhallista :) eli rentoudutaan melkein (vai ainakin?) vko siella..

Mahdollisia junamatkan kuulumisia sitten myohemmin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikos ostokset voisi kaaraista pakettiin ja paketti postiin. Hienot ostokset olisivat kotona odottamassa ostajan kotiinpaluuta. Saastyisi kantamiselta!

Vai onko postimaksut niin korkeat
ihmettelee
hannu