torstai 2. elokuuta 2007

Bali, Indonesia

Noniin, pitkasta aikaa.. Viime la. tultiin siis tanne Kuta Beachille.. ja tamahan nyt on..hmm.. myyjia ja turisteja taynna. Mutta ei kylla yhtaan NIIN paha paikka mita olin odottanut. Sitapaitsi noi myyntikojut ja kymmenet surffiliikkeet on miun mielesta ihan jees ;) ja kyllahan tuonne rannallekin mahtuu joukkoon. Heikki ja Jere nyt ei tasta sitten taas taitaneet pitaa yhtaan.. Lauantaina kaytiin vahan haistelemassa yoelamaa..oli ihan ok. Tiistaina vasta paastiin surffaamaan. Otettiin opetuksella miulle, jerelle ja juhanille, mutta kavi niin tylsasti etta Jere sain jonkun maha popon taas ja oli ma. ja ti. melkein kokonaan vuoteenomana. Eli oltiin sitten juhanin kanssa kaksistaan. Ja oli TOsi hyva opetus. ja TOsi kivaa :)

Torstaina sitten liikuttiin Dreamlandiin... tosi hieno rantapaikka mielettoman suurilla aalloilla! Rauhallinen pieni paikka, minne suurinosa ihmisista menee vain paivaksi kaymaan/surffaamaan/ottamaan aurinkoa. Saatiin tahan kutan kamppaan verrattuna ihan tosi kehno, pieni ja ahdas kamppa, missa ei ollut omaa veskii eika suihkuu..ja viel melkeen samaan hintaan kuin kutalta aika "luksus" kamppa uima-altaineen, aamupaloineen seka lampimine vesineen. Otettiin sitten paiva siel aurinkoa ja illalla mie olin jo paattanyt etta kutalle on takaisin paastava. Lahinna vain sen takia, kun ei tuolla Dreamlandissa tallainen aloittelija pysty surffausta edes kokeilemaan... ihan hullua aaltoa siella. Juhani paatti sitten myos tulla kutalle, sekin halusi paasta surffaamaan lisaa.

ELi tana aamuna sitten otettiin kyyti takaisin kutalle ja mentiin samaan hotelliin, kuin missa oltiin oltu jo aiemmin. Ja sitten aamupalalle ja laudan vuokraukseen! ..vuokrattiin laudat vahan liian aikaseen..ei tajuttu tuijotella Tide chartia (aallon korkeustaulukkoa) yhtaan, niin siella olikin sitten niin suuret aallot ettei meinannu koko touhusta tulla aluksi yhtaan mitaan :( sitten loydettiin vahan parempi paikka ja lopuksi mie loysin viel paremman spotin ni oli paljon kivempaa.. otettiin kylla pienemmat laudat vuokraamosta, mita ehka olis pitanyt, koska sekin tuntu miun mielesta aluksi tosi kiikkeralta.. mutta hyva mieli jai ja huomenna uudestaan! ja vuokrataan vahan pidemmaksi aikaa. TOOOOsi kivaa touhua tuo surfffaaminen.. tai vedessa lilluminen sen laudan kanssa.. eikai meidan yrityksia viela ihan surffaamiseksi voi sanoa.

Taalla on tullut suomalaisiakin vastaan. Meidan hotellissa on Miun ja Juhanin lisaksi 2 suomalaista pariskuntaa. Lasseen ja Sannaan tutustuttiin jo ennen Dreamlandille lahtoa ja tanaan oli tullut toinenkin suomalainen pariskunta.. ne oli olleet reissussa jo yli vuoden! apua! miekin haluun! ;)

nain taalla. Mie koetan vaan koko ajan hillita itteeni ostelemasta mitaan..taaalla riittaisi sellasta oman tyylista vaatetta vaikka kuinka, mutta kun viela olisi noita airasian lentoja jaljella.. pirkule.

Lisaa myohemmin ja kuviakin ehka sitten joskus. Tuntuu ettei ole vahaan aikaan missaan ollut sellasia koneita, et ne latais naita miun kuvia mitenkaan pain tanne.. tuskasen hitaasti ainakin. Mutta ehka jossian vaiheessa sitten kuvia.

Lauantaina terkoitus olisi lahtea taalta kutalta tuonne Balin kulttuurimekkaan Ubudiin, siella pari paivaa, sitten toiselle puolen rannikkoa Padang..oo..joku mista lahtee lautatkin Gileille. Siella pari paivaa ja sitten Gili islandeille.. kolme pienta saarta jonkin matkan paata balilta. Gileilla olisi tarkoitus myos sukeltaa! Meilla on lento Balilta Jakartaan 22.8 .. ja voi olla et mie haluun ainakin tulla viel kokeilemaan tuota surffausta lisaa, et jos lahtisi sitten Gileilta pari paivaa ennen lentoja takaisin kutalle pariksi paivaksi.. :) jo nyt tuntuu silta et alkaa nousta pieni surffikuume.. millonkohan sita paasee taas uudestaan????

Suomessakin pitaisi kuulemma tulla kiva lammin kesaviikonloppu?? naattikaas ja syokaa sita grillimakkaraa! ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt pääsette sitten pitkästä aikaa sukeltelemaan. Olisiko matkan varrella ollut paikkoja sukeltaa vai oletteko tarkoituksella jättäneet sukellukset tiettyihin paikkoihin ?

-Marko

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähä millainen keli on luvassa. koskaan kun ei tiedä. Ankkarockia odotellessa. Tässähän tää menee naapurissa kuunnellessa.
Surffia ois kyllä kiva kokeilla.
Ja suomalaisa olete nähneet. Tuo vuosi on kovin pitkä aika.

Katja