keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Pulau Penang, Malesia

Jep. Taalla ollaan. Penangilla.
Viisumit siis saatiin ilman ongelmitta haettua eilen. Sitten vain kulutettiin aikaa ja illalla kasin jalkeen taksilla juna-asemalle.

Junassa ei ollut mitaan hytteja, vain kaytavan varrella vastakkain yla ja ala peteja. Meilla oli vastakkaiset paikat. Mie ja Juhani oltiin ylapedeilla ja Jere ja Hese alapedeilla. Junassa on kyl ihana nukkua! Vaikkakin talla kertaa vahan hairitsi oma rinkka jalkopaassa, kun sita ei muualle saanut.. myos ilmastointi oli lujalla, mie meinasin paleltuu, vaikka pitkat housut, sukat ja huppari paalla!

Aamulla sitten oltiin perilla seiskan aikoja. Juna-asema oli katevasti aivan satamassa, mista otettiin lautta Penangille. Lauttamatka kesti about 20min. Loydettiin ihan ok Guesthouse. Ollaan tama yo neljastaan kaikki samassa huoneessa, maksaa vain 7 ringettia/hlo (n.2$/hlo). Kaytiin jo ostamassa myos lauttaliput huomiselle. ELi huomenna 8.30 meilla lahtee lautta Indonesiaan. Matkan arvioitu kestoaika on 5h.

Nyt sitten koetetaan keksia ajankulua meille taalla Penangin Georgetownissa. Onneksi netissa istuminen on sentaan suhteellisen edullista, jos ei muuta keksita :)



Tassa kuva junasta.. eli verhot vaan oman pedin eteen ja unille! Kaytavan valoja ei sammutettu koko yona ja ainakin ylapedille toi valovalaisi vahan liikaa.. plus etta ylapedin ikkunassa ei ollut verhoja.











Mina minun pienella pedillani. Sharonki on kylla myos nappara olla olemassa. Kay niin peitteeksi, auringon suojaksi, pyyhkeeksi ymym.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Ringetti on euroissa? Sharonkin alkuperainen tarkoitus on?
Kummasti tässä tulee yleissivistysta - vahan vaan kaipaa valilla 'suomennosta'.
Joensuussa paistaa aurinko ja lampoakin jo yli 20 vaikka vasta varhainen aamu....
Terveisin - Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Oho, olette jo päässeet pitkälle. Matkatarinassanne on kyllä joskus sellaisia sanoja, joiden tarkoitusta en tiedä. googlettamalla löytyy.:)

Matkatarinoitasi on todella kivaa luettavaa ja olen ollut ns. kärpäsenä mukana. Älkää sitten liiskato minua;)

Mielenkiintoista Indonesiaa matkaa ja niitä tarinoita odottaen

Labran Pirkko

p.s.labrassa luetaan sinun blogejasi ahkerasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Jo on aikaa kun on päässy lueskelemaan kirjoituksiasi....on ollut itsellä lomaa ja on pitänyt hiukan reissata täälläkin ,ettei tule mökkihöperöksi kotona"

Kävimme kaverin kanssa sinun äiskää ja iskää moikkaamassa ja vieläkin on massut täynnä mitä ihanampia ruokia....NE JAUHELIHAPIHVIT maistuu vieläkin suussa - NJAM!!!!!
toki saimme myös kaatosateen niskaamme, mutta eipä tuo paljon tahtia kaupungilla hatannu, ihanmielettömän kivaa oli fillaroida Joensuussa :):):)
ja saatat varmaan arvata, että eväät matkalle oli myös aika ruhtinaalliset - ei muuten tullu koko matkalla nälkää, kun kohti kemijärveä köröttelimme yhtäsoittoa ;);)

kuulostaa uskomattomalle, että sielläkin voi olla kylmä...vaikkakin joo kyllä ilmastoinnin takia, mutta kun mielikuva on vaan koko "lämmintä lämmintä lämmintä"

tuntuu aina vaan niin kivalle ja hyvälle kuulla, että teillä menee kaikki olosuhteisiin nähden niin hyvin

Jeren mutsi