keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Kambodza, Sihanoukville

Ihanaa; aurinkoa, valkeaa hiekkaa ja meri. Oih.

Eilen ei illalla tehty mitaan ihmeellista. Istuttiin rannalla mageissa lohotuoleissa ja katseltiin merelle. Tana aamuna sitten oli aikainen lahto saari kierrokselle. Mina, Jere ja Tim (tama meidan britti ystavamme) raahauduttiin aamulla kahdeksaksi (no niin..olihan sita nukuttu kylla se 7 tuntia, muttei se taalla riita mihinkaan ;) ) vasyneina rannalle odottelemaan saari kierroksen alkua. Oltiin eilen illalla buukattu sellanen touri, missa oli tarkotus kayda kolmella eri saarella ja vahan snorklailla ja ottaa aurinkoa. aamu kahdeksasta puoli neljaan tuli oltua paaasiassa auringossa.. = nyt Jenni on RUSKea! jihu. tosin pitaa tata rusketusta viel vahan huomenna ja sita seuraavana paivana menna viela parantelemaan tuonne rantsuun.

Eka stoppi meilla oli jonkin saaren edustalla, missa ei siis rantauduttu laisinkaan vaan snorklailtiin vahan veneesta.. hmm. ei ollut MITAAN nahtavaa :) osattiin sita kylla odottaakin, mutta silti, kun ei edes fisuja ollut yhtaan missaan! :) noh, sitten tehtiin pidempi stoppi Bambuu islandille, missa on viela toistaiseksi ainoaa majoitusta nailla saarilla saatavana. Siella tulikin sitten polskittua meressa monta tuntia, Jeren pysytellessa varjossa lukien. Saatiin safkaksi Barracudaa, nam! viimeiseksi viela pysahdyttiin taas snorklaamaan yhden toisen saaren edustalle, eika talla kertaa enaa Jeren kanssa jaksettu edes vaivautua veteen :) iho alkoi jo olemaan aika koppura paivan lillumisesta merivedessa.

Nyt on hirmuinen nalka. Lahdetaan Jeren ja Hesenka syomaan jotain ja sitten rantsuun taas lohoilemaan. :) Taa paikka on oikee loma kohde! ihanaa! :)




Poiketen ehka perus ranta kohteista, taalla nakyy vahan valia lehma jengeja pyorimassa rantsussa myoskin ;) valilla niita saa oikein varoa, kun varsat kirmaa ja hyppii ja potkii joka ilman suuntaan.





Bambuu island. Soooooou Niiice ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No on hiekkaa ja aurinkoa ja merta!!!
Tiedätkö Jenni että lehmän lapsi on vasikka, hevosella on se varsa:)
Terveisin
äiti

Anonyymi kirjoitti...

Eikös lehmien lapset o vasikoita, eikä varsoja? ...hmmm ...piti tilaisuuden tullen saivarrella.

Anonyymi kirjoitti...

Ai että ku tekis mieli itekin päästä ihan oikealle rannalle pötköttelemään! Mutta ei, täällä sitä nyhjötetään koneen ääressä sermien välissä himskatti sentään...

- Teemu

Anonyymi kirjoitti...

Samoiten "yhdys sana hirviöt" ovat pistäneet silmään. :P

Mom kirjoitti...

älä oo Jenni moksiskaan yhdyssanoista....kaikki me ymmärretään vallan mainiosti mitä meille kerrot - anna palaa vaan samaan tahtiin :):):)

kukapa meistä täydellinen ois - jotkut osaa jotain, jotkut jotain muuta

HALIT Jja I S O T Kaikille sinne lämpimille hiekoille !