lauantai 16. kesäkuuta 2007

Kambodza, Kampot

Tanaan jatettiin Sihanoukvillen ihanat rannat taaksemme ja suuntasimme Kampot:iin... askeleen lahemmaksi Vietnamin rajaa.

Sihanoukville on ollut ehka tahan asti paras kohde.. Sielta loytyi kaikille kaikkea. Tosi hieno paikka.

Meillehan kavi nyt niin etta tultiin tanne Kampot:iin kolmistaan, Juhani lahti takaisin Phnom Penhiin. Juhani tutustui Sihanoukvillessa yhteen lontoolaiseen tyttoon ja paatti jatkaa hanen kanssaan matkaa pohjois Kambodzaan. Eli yksi meita vahemman juhlimassa juhannusta! :( noh, Juhani ja tytto olisi tarkoitus tavata Hanoissa viimeistaan 29.6, jolloin lennetaan Malesiaan.

Me mennaan huomenna tekemaan paiva retki taalta Kampotista lahella sijaitsevaan Bokorin National park:iin ja maanantaina aamulla suunnataan taksilla Vietnamin rajalle. Toivotaan etta rajan ylitys sujuisi ongelmitta, Silla vasta tan vuoden puolella on Suomalaiset (ja muut pohjoismaalaiset) saaneet rajalta ilmaisen 15 paivan viisumin Vietnamiin... sita kun ei valttamatta taalla aina muisteta..

Kampot vaikuttaa oikein rauhalliselta pikku kaupungilta. Aika ransistynytta taalla kyl on. Meilla on mukava guesthouse, mista loytyy paljon dvd:eita seka muutama lautapeli! :)

jei. ei muuta. kiitan ja kuittaan.
aijoo..
KUKAkuka kehtasi kommentoida MIUn yhdyssanoja eika uskaltanut laittaa nimeaan kommenttiin????? ;) tama joku ei varmaan minuu kauheesti tunne silla sitten tietaisi ettei Jennipenni osaa suomea kovinkaan loistavasti ;) ..

niin ja Anne! Se Hessun(?) omistama baari olisi ilmeisesti ollut taalla SIhanoukvillessa Weather station Hill:illa, mutta yksi toinen Suomalainen (Billy) osasi kertoa meille etta Hessu on suomessa.. no, joka tapauksessa, ei paasty kertaakaan sinne Weather station Hillille.. oltiin niin kovin kiireisia meidan rannalla ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisia taalta Vantaalta, ei ole tullutkaan kommentoitua vahaan aikaan. Juhannus lahenee. Onneksi juhannussaat olivat taalla, kuten kesakin, etuajassa. Viime viikolla satoi ja oli aika viileaa. Nyt taas aurinko paistaa ja on yli 20 astetta lamminta.
Vai lahti Juhani omille teilleen. Toivon mukaan loppuporukka pysyy kasassa. Retkennehan on vasta puolivalissa.
Terveisia pojille
hannu

Juhani kirjoitti...

jepjep ohariolli kuittaa kratiesta. matka kesti joku 7h ku kelattiin et selvitaan jollain 4/5 tunnilla. no taalla ollaan ja huone maksaa vaivaset 1.5 dollaria telkkarilla ja fanilla. joten sya koita pitaa budjetti kasassa oke :). ollaan taalla varmaan pari paivaa ja sit jatketaan rattanakiriin. mennaan tanaa syomaan 4 jeesustelia jenkin kanssa. ihan mukavia.vaikka kantaakin raamattua. pari jolla on ihana pikkutytto mukana on ajatellut muuttaa tanne asumaan. ihan jees. olivat kayneet kattelee oikein kirkkojakin (veti aika hiljaseks) mutta minullahan ei ole mitaan ketaan muuta vastaan kuin itseani joten rauha ja roskat maahan niinkun paikalliseen tapaan kuuluu. huomenna pitas opettaa jenine ajaa motoo. katotaan mita tulee tapahtuu. ollaan ajateltu tustua paikkoihin ajelamalla. onhanse mukavaa. ja mina voin vuokraa sen isomman pyoran niin voidaan hankkia sit halvauksia tai toivottavasti vain murtuneitaluita kimpassa, silla ainoa oikea paikka joutua onnettomuuteen on phnomphen tai siempreap muualla se taita olla niinku tervemenoa :). muttamutta toivottavasti pilkku virheet ja yhdys sana hirviot loytavat sen anonyymin silmat joka uskalsi kommentoida meidan kaunista reportteria. jepjep jatketaan. kaikkia hyvaa kaikille. erityisesti timille tuleviin koitoksiin ja niille kolmelle jotka kulkevat yksinaan :). ihana paasta lomalle. no ei sentaan mulla on jo ikava taita.nyt vasta ymmarran kuinka paljon teidan seurasta olen nauttinut ja olemme olleet erossa vasta yhden paivan. jere jenni teita on ikava ja hesesta mulla on onneks se yks kuva.

Anonyymi kirjoitti...

MOi
Nyt se sitten tuli testattua - kirjeenne siellä jossain oli päivätty 3.6.2007 ja saapunut tänään 18.6.2007 Joensuun postilaatikkoon!!! Kiitoksia kortista - mukava se oli saada:)
Haleja sinnekin päin - pidetään yhteyttä.... Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Jenni kortista! Samoin päivätty 3.6. ja Raisiossa myös tänään 18.6. Pitänee harkita ensi vuoden vuorotteluvapaan yhdeksi kohteeksi Kambodzaa....
Terveisin,
Marja
ps Mummikin sai tänään kortin, kiittäen.