tiistai 21. elokuuta 2007

Ubud, Bali, Indonesia

Sunnuntai koitti turhankin nopeaan ja meidan matka jatkui takaisin tanne Balille Ubudiin, missa Jere ja Hese olivatkin jo olleet ennen Gileja.

Viime perjantaina juhlittiin tosiaan Jeren synttareita. Meilla oli oikeat kakkukahvit porkkanabanaani kakun kanssa ja illalla mentiin syomaan mielettoman hyvaa grilliruokaa. Itse sai valita seisovasta poydasta etta mita kalaa, kanaa tai lihaa sita soisi... ja sitten oli viela salaattipoyta. NAM! oikein teki pahaaa kun ankesi ittensa niin super tayteen. Oli todellla erityisen hyvaa ruokaa. Ilta jatkui sitten Rudy's baarissa aika myohalle aamuun. Mutta olipa mukavaakin! meita oli meidan porukka ja sitten Ninnu, Suvi ja Heikki. Petteri ja Jari olivat tuoneet viela suomesta yllarit mukanaan... saatiin maistella Terva snapsia seka salmiakkikossua ;) eihan niista pulloista paljoa per nenu riittanyt, mutta makuun paasi ;) enemman meita innoissaan noista tuomisista taisi olla viela Ninnu, Suvi ja Heikki, jotka ovat olleet jo reilusti yli vuoden reissun paalla!

Taalla ubudissa kaytiin eilen Monkey Forestissa.. mika on taynna todella vanhoja puita, rakennuksia (1300 -luvulta) seka tietenkin apinoita. Naita apinoita voi sitten siella ruokkia banaaneilla. Ja jos kavelet banaanit kasissa sisan metsaan, niin kimppuun hyokkaa heti monta apinaa ja ne kiipeavat vaikka sun paalle etta saavat ne kaikki banaanit heti! :) miekin ostin sitten naita banaaneja ja muutama apina tulikin kiltisti kasi ojossa niita hakemaan, mutta yksi sitten paatti kiiveta hametta pitkin ylos ja hakea loput banaanit... hauskaa. Illalla kaytiin katsomassa taalla Balilaista tanssia, hauskan nakoista, mutta se kilkutus mita kutsuvat musiikikseen oli kylla jotain hermoja raastavaa ja koria sarkevaa! Oltiin aika valmistakauraa sen puolentoistatunnin esityksen jalkeen.

Tanaan meidan piti kierrella naita Ubudin satoja kasityolaisliikkeita ja koruliikkeita, mutta kuinkasollakaan...koko yon ja aamupaivan on satanut aivan mielettomasti! tallasta sadetta ole nahnyt koko reissullamme viela! ..parintunnin odottelun jalkeen rohkaistuttiin juoksahtamaan sateeseen ja tanne nettiin..ostettiin matkalla sateenvarjokin.

Etta tallaista tanne. Ubud ei kylla mulle ole nyt nayttanyt oikein parhaita puoliaan.. Ihan tyytyvainen olen kun huomenna paastaan taas jatkamaan matkaa.. Eli lennetaan ensin 14:00 Jakartaan ja sielta siten 18:00 Kuala Lumpuriin.. Kualassa olisi tarkoitus vahan shoppailla, jee.. vaikka rahat kyllakin alkaa jo olla todella lopuillaan... mutta eikohan aina jotain pienta loydy ;)

Thaimaaseen matkataan perjantaina (tai to-pe valisena yona) ja ajateltiin tehda eka stoppo Phi Phi saarelle.,.,. siella ei pitaisi sadella ihan tata tahtia.. Phi Philta sitten taas Koh Taolle, minne Petteri ja Jarikin sitten tulevat. Juhani tulee viela vahan myohemmin perasta.

Nain ne paivat vahenevat ja loma lyhenee... voivoi. Kylla taalla reissulla olisi paljon pidempaankin viihtynyt... mutta kylla jo vesikielella odotellaan kaikkia suomesta saatavia herkkuja! ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kuulla taas viikon tauon jalkeen. Aika kulunee kuin siivilla nama viimeiset matkaviikot ja siella Gialianin saarilla, varsinkin kun oli paljon suomalaista seuraa.
Nythan matkustatte taas pienemmalla seurueella Thaimaahan.
Suomessa, ainakin taalla etelassa lampimat ilmat jatkuvat, vaikka valilla sataakin. Helteet kuitenkin lienee ainakin talta osin ohi.
Oikein mukavia paivia
toivottelee
hannu

Anonyymi kirjoitti...

Hepskukkuu!

Eipä ole enään pitkälti teilläkään reissua jäljellä, voin vaan kuvitella kuinka hajalla Hese on =)ja kaikki muutkin tietysti.
On täälläkin joskus ihan kivaa.
Toivottavasti thaikkujen sadekausi ei osu teijän kohalle.

T:kuosi 74,4kg =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että siellä voidaan hyvin - harmi tuo sade, mutta varmaan oli odotettavissakin että jossain vaiheessa sataa vähän rankemmin. Helsingissä ollut vuosisadan ukonilma - salamointia ollut mielin määrin ja vettäkin tullut kovasti. Vahinkojakin jonkun verran. Pikkusiskoasi Malmilla oli älytön salamointi pelottanut niin että harkitsi kylppäriin linnoittautumista:)
Muuten täällä voidaan hyvin kun pääsi taas töidenkin äärelle....
Shoppailehan jos jotain kivaa osuu kohdalle - mä voin vähän kartuttaa tuota tyhjenevää tiliäsi.
Terveisin - äiti