keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Back in the starting point..

Taalla taas, Koh Taolla :)

Tapasimme Mikan Lauantaina Phnom Penhissa, Jeren coltti oli jaanyt lentokentalle ja ranskanpastillit syoty ;) no eipa se mitaan. Hauska oli tavata Mika, mukava Heppu ja ehka naemme viela hanta thaimaan puolella myohemmin.

Meilla on nyt siis lennot Filippiineille 5.12, joten hyvin on muutamat vkot tassa viela aikaa ennen sita ja paatimmekin lahtea moikkaamaan tuttuja taas koh Taolle :) Tanne oli tullut nyt paljon vanhoja tuttujakin joita oli eri kiva paasta nakemaan!

Phnom Penhista Koh Taolle matkustaminen oli pieni rutistus. Phnom Penh - Bangkok kesti reilut 12 tuntia rajan ylityksineen. Bangkokissa olimme siis sunnuntai iltana noin klo 19:30 ja ehdimme kuin ehdimmekin hyppaamaan suoraan Chumponiin menevaan yobussiin. Taolla olimme maanantai aamuna yhdeksan jalkeen, reilun 24 tunnin matkustamisen jalkeen.

Tarkoituksena olisi tosiaan viettaa taalla se reilu vko ja tehda sukelluksen Rescue -kurssi, mika sisaltaa mm. ensiapukurssin ja harjoituksia ns. sukellus onnettomuus tilanteista. Olisi sitten taas ehka hieman varmempi sukeltaja ja valmiina Filippiineilla sukeltamiseen :)

Koh Taolta mennaan visiitille Koh Phayamille ja pienelle Koh Changille. Pienia saaria andamaanien meren puolella.. ja sitten kohti Filippiineja!

Taolle on lupailtu vahan monsuuni sateita viela, eli auringosta tuskin paasee taalla nauttimaan. Mutta kun seura on hyva ja ihan oikeaa ohjelmaakin (se kurssi) tiedossa niin viihtyy varmasti.

3 kommenttia:

Mom kirjoitti...

Kun reissuun on lähdetty, niin sit kans reissataan...kuulostaa aika hurjille noi teidän etappisiirtymiset:):)

Vai oli tuliaiset hävinny sinne sun tänne - no en mä ranskanpastilleja edes pyytäny teille tuomaan, vaan lontoonrakeita, mutta kai nekin ois hävinny parempiin suihin matkalla -heh-

Kivoja sukelluksia ja viileetä etelän kuumaa sateisesta Louhelasta.
Mailissa työmaailman kuulumiset ;)

Anonyymi kirjoitti...

tervis. ei teidän perässä tahdo pysyä, sitä tahtia paikat vaihtuu. tai sit me ollaan niin hitaita lukemaan. toivottavasti sukellukset mennee nappiin(eli mahd.erikoista ötökkää tielle) ja filppareille turvallista matkaa. täällä painajainen (kipsi)loppuu viikon päästä, muuten kaikki ennallaan.teille hyvää loman jatkoa, itse odottelen innolla töihin pääsyä,jukka tuskin omalta osaltaan on samaa mieltä.
T:mirja ja jukka
ps. nikolta terveiset vekaranjärveltä

Anonyymi kirjoitti...

Morjens!Terveisiä meiltä kans täältä sateisesta Helsingistä! Kateellisina seurataan täältä blogista teidän touhuja siellä ja lasketaan päiviä omaan reissuun lähtöön...Pitäkää huoli ittestänne ja toisistanne! Mukavaa loman jatkoa ja ehkä tossa keväämmällä törmätään jossain!
T. Heli ja Antti