lauantai 10. lokakuuta 2009

Last days @ Koh Tao

Jahas, aika Taolla alkaa hupenemaan ja vihdoin paastaan jatkamaan matkaa!

Niina ja Ville olivat taalla pari paivaa kaymassa, oli huippu kivaa ja mukava piristysruiske tahan meidan Koh Tao- arkeen. Saatiin jopa aurinkoa ja nattia saata muutamaksi paivaksi tanne! jee :)
Viime maanantaina saapui sitten Heikki paikalle. Ja saatiin kasa herkkuja Heikin mukana Sadulta ja Edilta, Kiitos! viela on pari ruisleipapalasta syomatta :)

Aika on soljunut taalla mukavasti eteenpain.. viime tiistaina meilla oli taalla Akin 30v. synttarit, tilattiin ruokaa ja kakku ja herkuteltiin! nam.
Saat on olleet hieman vaihtelevia.. paa asiassa pilvista ja hieman sadettakin saatu kuurojen muodossa, joten valilla aika on jopa kaynyt hieman pitkaksi, etta odottaa jo kylla innolla matkustamaan paasemista ja uusia maisemia!

Meilla olisikin tarkoitus maanantaina jatkaa matkaa Bangkokiin lautta+ yobussi muodossa. Bangkokissa pitaisi saada vietya meidan rikkinainen kamera Canonin toimipisteeseen, mista toivottavasti he lahettaisivat sen Malesian Canonille hoitoon. Heti taman jalkeen otamme bussin kohti Ayuathaita, Thaimaan vanhaa paakaupunkia jossa sijaitsee myos hienoja temppeli raunioita.. siella jos ihmettelisimme kaupunkia muutaman paivan ja sitten jatkaisimme matkaa Koh Changille ja vahitellen kohti Kambodzaa.
Olen yrittanyt ettia meille edullisia lentoja Bangkok - Filippiinit marraskuun lopulle, mutta mitaan ei oikein tunnu loytyvan.. ei ainakaan mitaan tarpeeksi edullista, mutta onhan tassa viela aikaa... :) Juhani, Anni ja Juhanin aiti lentaa maanantaina Balille viettamaan sinne lokakuun viimeiset viikot.. Heikki tassa viela pahkailee etta kenen kelkkaan hyppaisi mukaan jos viela hyppaa mihinkaan taalta Taolta.

Tao on rauhottumut mielettomasti syyskuun alun jalkeen. Monet ravintolat ja kaupat on menneet kiinni viimeisen vkon aikana ja turisteja on todella vahan. Pahin monsuunihan on vasta alkamassa taalla.. hyva aika lahtea itse jatkamaan matkaa :) Pidetaan vain peukkuja ettei Bangkokissa tulvisi ja etta Koh Changilla saataisiin vahan aurinkoakin ja hyvia sukellus keleja.

Nattia syksya kaikille! kaykaa kattomassa kuvia, koetan laittaa sinne vahan lisaa taas tassa lahipaivina :)

1 kommentti:

Edi kirjoitti...

Moi, terveisiä täältä syksyn tuiverruksesta, puut on kohta lehdettömiä... :( Ekat lumetkin on jo nähty, pakkasöitä on ollut, BLAAAH! Nauttikaa te siellä suihkunlämpimistä sateista ja toistenne seurasta.
Hyvä että ruispalat maistui :)
Sadun duunikaveri (Mika+kaveri) kohta lähdössä sinnepäin, ilman mitään reittisuunnitelmia, saako antaa teidän puhelinnumerot?
Jere...Sadun duunijuttu vuoden loppuun kondiksessa!!!!
Vointeja teille ja virtuaalihaleja PALJON!! Hesellekin terkkuja ainakin Alepan kassillinen :)
Edi ja Satu