sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Koh Tao, Thaimaa.

Koh Tao.

Mitapa sita taalta kertoisinkaan… aika on kulunut aivan omalla painollaan.. nopeasti. Ja tuntuu silta etta ollaan se 3 viikkoa ainakin taalla Jeren kanssa. Onneksi ei ole kiire minnekaan..
Tao nayttaa ja tuntuu viela samalta kuin ennenkin. Yhta hyvalta. Vaikkakin taalla bongailee paljon uusia rakennuksia.. isoja hotelleja uima-altaineen ym. Onneksi taalla on aika vahan ihmisia tallahetkella ja rauhallista!

Majoitutaan Jeren kanssa taalla taon “vuorella” Ok viewssa. Meilla on simppeli pieni puu bungalowi, mista maksamme noin 2 euroa per naama.. ja ehka vahemmankin jos olemme 4 viikkoa. Yhtena iltana oli termiiteilla Full Moon bileet meidan kylpyhuoneen viistossa katossa.. niita oli oikeasti varmaan useampi tuhat! Ja pari torakkaa ja hamahakki on tehnyt visiitin.. mutta eikohan nuo kesteta.. kunhan termiitit ei paata ryhtya olemaan meilla joka yo ;) Vuokrattiin myos mopo samointien.. ei taalla enaa osaa olla ilman sita..

Tuttuja naamoja on tippunut tanne mukavaa tahtia.. ensin tuli pojat ja Anni( Juhanin tyttoystava), sitten saapui Jari kaikkien suureksi yllatykseksi ;) ja lopulta myos Mallu, viime vuoden Taon tuttavuus.. ja tietty taalla oli jo paikalla paljon muita vanhoja tuttuja.

Isoin yllatys oli kun kuulimme etta Job to do on tulossa tanne keikalle! Thaimaalainen reggae bandi ja hyva sellainen. Keikkapaikkana toimi Tanote Bay, aika hankalassa paikassa sijaitseva poukama. Matka sinne ja takaisin mentiin Nuts:in autolla (saaren suurin pickup henkinen maasturi). Takaisin tullessa laskimme etta autossa oli 19 henkiloa.. ja tie oli todella todella huonossa kunnossa, toyssya, ylamakea ja alamakea.. matka teita pitkin oli noin 4 km ja meilla taisi kestaa matkan tekoon autolla se 30min.

Nyt on sitten oltu aika rauhassa taalla.. kaytiin jerenka silloin ekan vkon alussa jopa lenkilla! Ja kyllapa tuli hikoiltua! HUH. Se on hyva aloittaa lenkkeily taalla, jos ei suomessakaan lenkkeillyt… Huomenna ehka joogaamaan. Ja ehka parin paivan pasta jopa sukeltamaan.

Viime vkon saat oli vahan heikot.. pilvista ja tuulta, nyt onneksi aurinkokin on jo nayttaytynyt ja sukelluskelitkin (nakyvyys ja virrat, joo Hese taalla on ollut ihan oikeita virtauksia!!) tuntuvat paranevan paiva paivalta.. tanaan oli ensimmainen kunnon rantapaiva ja vaikka Molemmilla meilla olikin aurinkorasvat kohdillaan niin palettuahan sita tuli. Jere hieman punaisempi kuin mina.

Koetan ladata muutamia kuvia tuonne picasaan, kaykaahan katsomassa. Kuvia olisi tullut Jeren tekstiinkin tanne jo aikaisemmin, mutta kuvat oli kai liian isoja kun eivat tahtoneet latautua ollenkaan. Uusi yritys nyt.

EIkai tassa muuta kauhiasti terveisia kaikille! Taalta aurinkoiselta Koh Taolta.. :) me jatketaan lomailua.


Halein, Jenni

And for our Tim and other english fellows: have had a lot of fun, Koh Tao is full of nice Finnish (and other) people. We have simple wooden bungalow.. one night the termites were having a full moon party at our bathroom roof.. Luckily haven’t seen them since. At first the weathers weren’t that good, but now the last, I think four days have been nice and sunny.. did some sunbathing today and Jere got himself burned.. You know the band called Job to do? Its from Thailand and they play good reggae. Well they were here few nights ago. Very good gig. Yep. Nothing else. Just relaxing in a hammock and reading good book. Haven’t send you a card from here yet…. If Im not too busy here (lying in the sun or reading books or playing ping pong) I'll try to send you one from here too, have fun and et cetera. Hugz.

5 kommenttia:

Mom kirjoitti...

Olipa kiva kuulla teistä ja katsoa kuviakin...
Hauskaa loman jatkoa aurinkoisesta (tosi hieno keli) ja syysLÄMPIMÄSTÄ Louhelasta

Anonyymi kirjoitti...

KALEVI on päässyt kuvaan, jei! Ja vielä jonkun typyn olkapäälle! Mitenköhän Jorma kestää, kun kaveri vaan reissaa ympäri maailmaa ja vikittelee neitosia ;D

-Heidi-

Anonyymi kirjoitti...

On teillä siellä tuttuja - varmaan mukava aloittaa loma irroittelemalla tutussa porukassa! Kuvat kertoivatkin enempi kuin sanat! MUTTA miksi mun kone näyttää reittikartalta että te ootte Gröönlannissa??? Joku fiba :)
Nauttikaatte lämmöstä - Joensuussa alkaa olla pakkasöitä.
Terveisin 'Anoppi nro 2' eli Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Tervis
hienoa että olette päässyt reissun makuun ja lomailuun kaikkien alku hässäköiden jälkeen ottakaa nyt iisisti paitsi tietysti jos tommi toteuttaa uhkauksensa 2vkon bisseistä in touchissa.
terv faija ja mirri

Mom kirjoitti...

Terppa taas Louhelasta :)
Jokos Jere oot toipunu?
Toivottavasti tauti ei vieny kaikkia voimia ja bisse taas maistuis.