torstai 29. huhtikuuta 2010

Aaltoja ja Maanjaristys!

Huihait taalta Javalta.

Viimeisia paivia viedaan!
Miulla oli vkon kestava ihmettely kausi surffauksen suhteen, etta mites ihmeessa taa homma nyt pitaskaan toimia..
Noh tanaan sen hokasin! ja nyt surffi kulkee. Hitto. Nyt vain on enaan yksi paiva aaltoilua jalella ja sitten Jakartaan! tyhmaa.

Kiva kuitenkin etta jaa nyt hyvat fiilikset ja ensi syksyna luultavastikin olisi sitten kylla surffausta taas tiedossa :)
Sitten pitaa tietenkin kaikki opettelu aloittaa taas ihan alusta, mutta paa asia etta paasee veteen!

Niin ja tosiaan taalla oli maanjaristys!
Jossain parin tunnin ajomatkan paassa taalta oli jaristyksen keskus ja noin 5 richterin jarinat.
Tosin se etta Ossi ja Aki ei edes yolla heranneet siihen kertoo jotain siita miten lievana se meilla taalla tuntui. Mutta tuntui siis kylla!

Vahan jannitys momentteja tuli mukaan kun heti jarinan jalkeen meidan resortin naapurit pakkaa autot ja lahtee pois.. ja kellohan oli siis jotain vahan vaille kolme yolla!! Mut se taisi olla vaan naiden indonesialaisten outoja tapoja.. haluavat olla perilla jo sitten aamu kuudelta..

Mutta joo, tuli hetken siina tahyiltya ikkunasta ulos ja mietittya etta onkohan nyt jossain merilla jarissyt ja tuleekohan sielta jokin iso jatti aalto.. meil on onneksi tassa ihan vieres evakuointi kukkula, jos jotain oikeasti sattuisi.

Tannehan on pari kertaa tullut tsunami, mutta se on iskeytynyt pahemmin tuonne isompaan Bangandaranin kaupunkiin ja tama kalastajakyla on selvinnyt suhteellisin pienin vahingoin.

Missaan uutisissakaan ei ollut oikein mitaan tuosta jaristyksesta. Taitaa sen verran arkipaivaa olla taalla tulivuorien ja mannerlaattojen tormayskohdilla naa tarinat, etta noin "pienet" jarahtelyt ei ole edes uutisoinnin arvoisia.

Meidan surffipaivat on alkaneet jo hieman toistamaan itseaan. Kirjat luettu ja kaikki kolmen ravintolan menut syoty niin lapikotaisin et ihan mika tahansa lansimaalainen ruoka kelpaisi, tai vaikka tulinen ihana thai ruoka.
Muttei kiitos enaa yhtaan Nasi tai Mie Gorengia (paistettua riisia/nuudelia) taikka mitaan omelettia, tai kananmunaa missaan muodossa! :)

Lauantaina me starttaamme taalta kohti Jakartaa. Meidat haetaan klo 6 ja viedaan lahimmalle juna-asemalle, mista sitten junailemme jakartaan.
Jakartassa meilla on yksi paiva aikaa.. ja maanantaina lennamme Phukettiin.

Tallaista taalta tallaeraa!

AITILLE IHANAA AITIENPAIVAA!!!! :)

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Kiitos Jenni - äitienpäivää vietetäänkin jo viikon päästä - nyt vietetään Vappua!!

Mummi täyttää äitienpäivänä 80 v joten lähdemme silloin sitä juhlistamaan!

Mukavaa loppulomaa - kohta nähdään!!

Anonyymi kirjoitti...

heipsan teille eipä yhtään harmita teidän surffaus kun kevät on jo tulossa vaan lämpöön kaivattais vappu on ja grilli kuumana ja pitkään aikaaan vappu päivä kun pääsee stadiin juhlimaan. sun on selkun 13 synttärit sinne sit juhlimaan. pistäkää viestiä kämpästä mul yks hoidossa jukka ja mirja

Mom kirjoitti...

leppoisia loppulomia ja toivottavasti bankkarista pääsette sit ok kotiin.

kovasti jo teitä oottelen täällä.
me jo kovasti omia kesälomia ootellaan ja mietitään minne mennä vai mennäkö minnekään.

nyt lähdetään Selkun synttäreille.

Moro!