torstai 22. huhtikuuta 2010

Aaltoa aaltoa ja surffia :)

Hmm.. elama ei juuri parempaa voisi nyt olla. =D

Kaikki on taydellista taalla. No tietenkin jos saisin koko rannan ja aallot vain ja ainoastaan itselleni edes paivaksi olisi asiat viela paremmin :) mutta se ei taida aivan heti onnistua.

Meidan paiva rytmi on ollut jokainen aamu viidelta ylos, puoli6 vedessa treeneemassa.. parin tunnin jalkeen aamupalaa, sitten joko takaisin veteen tai lepaamaan loppu aamupaivaksi.
Puolilta paivin viimeistaan levolle ja jotain pienta lounasta ja iltapaivaksi taas veteen kun aallotkin alkaa paranemaan.. pimean tulon jalkeen ruokaa ja ysilta viimeistaan unille :)

Mie oon ehka vahan malttamaton tan surffaamisen opettelun kanssa.. kaikki kun tietenkin pitaisi osata tassa nyt ja heti! oon ehtinyt kuuden paivan aikana kokeilemaan kuutta eri surffilautaa.. kun eihan se vika tietenkaan ole miussa vaan laudassa ;) no ei vaiskaan. Tuli otettua rohkeasti vahan liian vaikea lauta (=sellanen tosi tosi pieni ja kettera short board) ja nyt on sitten vaikeaa enaa loytaa sopivaa hyvaa lautaa.

Taalla ei hirmuisesti lankkareita ole jotka vuokraisi lautoja mutta eipa ole laudan vuokraajiakaan saati valikoimaa laudoissa liikaa. Siksi miekin oon tassa kytistellyt eilisesta asti yhta tiettya lautaa minka saan nyt sitten huomiseksi itelleni kun aiempi vuokraaja jatkaa matkaa muualle..

Meilla alkaa paikat kropassa olemaan aika rikki.. sarkee jos mitakin paikka ja mustelmia siella sun taalla :) tietaapahan rehkineensa.

Ihmiset taalla on aivan ihania. Paikalliset pikkupojat iloitsee meista meressa ja keottavat valilla antaa vinkkejakin. Surffaajien ika kaarti on viisivuotiaasta aina sinne kuudenkymmenen kieppeille! Australialaisia vanhoja konkareita loytyy paivan isoimmille aalloille nayttamaan taitojansa.

Kello on nyt kahdeksan illalla.. mie istun rannan ainoassa "nettikahvilassa" ja suunittelen jo nukkumaan menoa. Lihaksiin sattuu ja vasyttaa ihan tosi paljon!

Viikonloppuna tulee varmaan pidettya valipaiva surffauksesta kun Javalaiset surffarit ryntaavat sankoin joukoin pelipaikoille ja bussilastilliset lapsia ja nuoria tulee peuhaamaan vesileikkeja ranta aaltoihin, ei oikein meinaa itse mahtua enaa joukkoon silloin.

Palataan taas! :)

Ei kommentteja: