perjantai 7. syyskuuta 2007

viimeista viedaan..

Se olisi sitten viikon paasta siina. Matka siis. Onneksi meilla on viela 2 viikkoa kaikilla lomaa suomessa :)

Meilla muuttuivat suunnitelmat viela hiukan, kun saatiin lisaa yllareita!
Yks aamu tanne pollahti Tommi, poikien hyva kaveri.. sitten seuraavana aamuna tuli Kuosi ja Katja! ..ja nyt sitten Juhanikin suuntasi kulkunsa tanne ja skipataan me se Khon Kaenin reissu talla eraa. Harmi sinallansa, mutta kylla tanne Taolle on nyt mukavaa jaada muutamaksi paivaksi pidempaan tuttujen kanssa palloilemaan :) Oli Finnairilla ollut hyva tarjous lennoista 460e. (tai 450) meno-paluu Bangkokiin! TODELLA edullista!.. joten sitten oli suomipoppoo paattanyt lahtea vahan lomailemaan :)

Tassa on meillakin jo pian vko pyorahtanyt taolla.. nopeasti se aika menee. Jere, Hese ja Tommi oli tanaan Sukeltamassa ja mie makasin, Katjan, Kuosin, Juhanin, Peten ja Jarin voimin rantsussa :) nyt on uudet uimapatjat taas koeajettu ja vahan punasavyjakin saatu..

Nyt on sitten aika hemmotella vika vko itseaan. Tulin just jalkahieronnasta. Katja on Sport-hieronnassa (90min) ja huomenna tai ylihuomenna meen miekin ottamaan jonkin selka-niska-hartia hieronnan. Pitaa valmistautu hyvin suomeen saapumiseen ;)

Taalla on olleet aivan loistavat saat. Ei sadekausi ole taalla siaminlahden puolella ainakaan nyt, yhtaan kummoinen. Phi Phiin verraten varsinkaan..siel sita vettakin tuli.

Alkaa olla lukijakilpailukin pian paatoksessaan. Viela pystyy tsemppaamaan viimeisen vkon verran ;)
Arvonta suoritetaan niin etta jokainen Blogiin kommentoinut saa yhden arvontalipukkeen, mutta mita enemman kommenttia on antanut, sita useamman arpalippusen saa ja nainollen mahdollisuus voittoon myos kasvaa, luonnollisestikin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kiva kuulla teista viela nain lomanne loppumetreilla. On ollut mukava matkata taalla paivakirjasivuilla kanssanne koko puoli vuotta kestaneen matkanne ajan. Kuvia on ollut paljon ja tapahtumista saatu niin hyvin varitetty kerronta, etta on ollut helppo samaistua reissuunne. 'Matkaseurasta' kiittäen ja riemukasta kotiinpaluuta toivottaen ja odottaen! Jennin perhe.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla mun osakkeeni kommenttien suhteen huonolla mallilla, joten tässä yksi lisää onnettaren otokseen!
Kiitos myös minulta Jennille & kumppaneille todella antoisasta blogista ja tervetuloa takaisin Suomen värikkääseen alkusyksyyn.

Marja

Anonyymi kirjoitti...

Täällä odotellaan vesi kielella valokuvia (blogissahan oli vain murto-osa), videoita ynnä muita kertomuksia mieleenpainuvan matkanne varrelta.
Nyt vaan suunnittelemaan palautetapahtuman jarjestamista, jolloin on mahdollista lyoda useampi karpanen yhdella iskulla. Kiinnostuneita varmaan riittaa!

hannu