lauantai 1. syyskuuta 2007

Koh Tao, Thaimaa

Jepjep. Takaisin lahtopisteessa... ainakin melkein. Taalta reissu alkoi ja tanne se loppuu. Snif. Ollaan joku 8 paivaa taalla Taolla..sitten kaydaan pyorahtamassa muutama paiva Khon Khaenissa moikkaamassa meidan thai ystavia ja sitten Bangkokiin Ja himppaan. Voivoi.

Phi Phi oli oikein mukava saari. Aika hurjana sinne oli jo ehditty rakentaa uutta, vaikka tsunamissa pari vuotta taaksepain melkein kaikki tuhoutui taysin. Nyt Low Seasonilla siel oli aika mukavasti turisteja. Ei ahistavan paljoa.. Harmillisesti sattui vain pari paivaa satamaan ihan aamusta iltaan ja lapi yon. Jokapuolella tulvi., eika oikein voinut tehda mitaan. Sadekausi onkin yleensa tuolla puolen thaimaata vahan pahempi, kuin taalla siaminlahden puolella.

Phi Philta matkustettiin reilu 16 tuntia taolle. TUltiin ensin lautalla Phi Philta Krabille, sielta bussilla Surat thaninn ja sielta yolautalla taolle. Olipas muuten kaunis auringonnousu! Saatiin kampat hyvin ja mentiin aamupalalle Intouchiin. Mukavaa olla taalla takaisin. Oikein kotoisa olo. Harmiksemme vaan huomattiin ettei suomalaisella sukelluskoululla ole ketaan vanhoista tutuista. Kaikki ovat lahteneet suomeen.

Taolla paistaa aurinko. Ei juuri lainkaan turisteja. On erittain rauhallista. Kivaa. Kohta rantsuun kirjankanssa ja ottamaan kaikki ilo irti biitsilla makaamisesta ja meresta.

Pian nahdaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kotiinpaluu helpottunee, kun on tuttuja kasvoja ilmestynyt maisemiin lisaa. Nyt ei muuta kuin varautumaan syksyiseen saahan. Tosin ainahan syykuussakin on ollut lammin viikko. Ehka se on tulossa.

Koh-ta o
kotiinlahdon hetki

terveiset
hannu

Anonyymi kirjoitti...

Nii justii, kaikissa paikoissa mis mä oo käyny (tallinna, stokis jne. jne.) on omat hyvät puolet. Mikä hyvä puoli painaa eniten vaakakupissa on ittelle vielä arvotus. Mut terkkui ja tervetuloi koko porukalle, kohta on täälläkin vähän enemmän vipinää kun niin moni ei oo poissa.

t. Teemu

Anonyymi kirjoitti...

Jäi ne Suomen hyvät puolet laittamatta, mut ainakin seuraavia tuli noin äkkiseltään mieleen: äidinkieli, yödösät, lady moonin halvat bisset klo 21-23 ja sit tietty nopeat nettiyhteydet! Tääl saa lisäks olla oma mulkku ittensä.

t. Teemu